Всуну і я свое слово як то кажуть!!!! люфт і уход маятника на х-роаді причини 1 заміна всіх болтів прогресії і болт амортизатора верхнего кріплення (бо рідні болти всі де то на 1мм тонше) 2 Заміна втулки яка йде через всю вісь підвіски (вона на 1 мм тонше ) Я все це замінив перестало заносити задок!!! стала краще працювати підвіска!!!!
+1 Такие сообщения очень важны чётко и по делу, никаких выдумок, к тому же этот форум читают инженеры.
Мото: viper v250xr
Вы уже сток всего тут наговорили, что я уже сомневаюсь брать его или нет Там видел в паралельной ветке вопросы про резину но что то никто не ответил, как родная резина изнашивается по городу? Хотя может вообще передумаю его брать а то рассказы про переделку маятника вообще не радуют... возьму себе славуту буду ее ремонтировать
Антоша не гони, мот отвечает цене. Маятник нужно поменять для полупроффесионального использования как эндуро. Ну либо для самоуспокоения, улутшения кое каких параметров. Лутше этого мота может только Viper MX200R и то потому что дешевле примерно на 400-500 долларов, а выглядит также, и в отдельных моментах даже круче. Все что дороже, ближе к настоящему эндуро.
Антоша не гони, мот отвечает цене. Маятник нужно поменять для полупроффесионального использования как эндуро. Ну либо для самоуспокоения, улутшения кое каких параметров. Лутше этого мота может только Viper MX200R и то потому что дешевле примерно на 400-500 долларов, а выглядит также, и в отдельных моментах даже круче. Все что дороже, ближе к настоящему эндуро.
Дык понятно
Вложение:
Вайпер.jpg [ 188.66 KiB | Просмотров: 10000 ]
Вложение:
Геон.jpg [ 183.32 KiB | Просмотров: 10000 ]
И снова умышленная неправда VetalOK, не нужно так грубо, и сколько ещё вы будете молодёжи лапшу на уши вешать ?
Шановний Антоша, поки у мене не було Х-Роад я ціле літо сидів на форумах і вибирав мотоцикл. І читав всі за і проти. Як б я продовжив це робити у мене зараз не було б мота і в серпні 2012року я б не поїхав в Суми на байк-фест . Роби як я. 1. Я врахував стан доріг в місті де я живу. 2. Бюджет. 3. Наявність запчастин. 4. Витрати на ремонт. Перед покупкою Х-Роад я реально міг взяти хонда СВ 400. Але я взяв 200 кубового китайського ендуріка а у товариша СВ 400 супер фур. Так, на трасі він перший але далі асфальту він не їзде. А я і на асфальті і на грунті себе добре почуваю Пи.си. На байк-фесті (Суми 2012) коли стояли в колоні поруч з моїм байком стояв японський чопер, шикарний байк. А тепер вгадайте яким мотоциклом цікавились перехожі.
Паша спасибо за развернутый ответ, просто меня смущает то что нет опыта в ремонте совсем, я так понимаю у большинства из вас были какие то явы мински и тд. а у меня вот побаиваюсь что с ним не справлюсь в плане ремонта если что серйозное, то что соотв. цена это правда, на счет вайпера что он лучше не уверен хотя мое мнение не авторитетное
Антоша у мене не було Яви, Мінска, ИЖА. Першим моїм байком був скутер Вайпер Вінд 50см3, який пройшов 15 000км. без серйозного ремонту. Навіть після того як я на ньому загорівся. Потім я купив сузукі Адрес 100 з пробігом в 45 000км. Але маленькі колеса скутера вносили свої корективи і я задумався над покупкою ендуріка. В Сумах побачив Геон і зрозумів що це моє. Ну і оранжевий колір зіграв не останню роль (дуже подобаються КТМ) От ти боїшся поломок. Мене моя дружина взагалі називає панікером. Якщо в моті шось ламається у мене така істерика! Навчишся всьому, не боїсь!!! А ми всі тобі допоможем!!!
Пашка писал(а):
Антоша у мене не було Яви, Мінска, ИЖА. Першим моїм байком був скутер Вайпер Вінд 50см3, який пройшов 15 000км. без серйозного ремонту. Навіть після того як я на ньому загорівся. Потім я купив сузукі Адрес 100 з пробігом в 45 000км. Але маленькі колеса скутера вносили свої корективи і я задумався над покупкою ендуріка. В Сумах побачив Геон і зрозумів що це моє. Ну і оранжевий колір зіграв не останню роль (дуже подобаються КТМ) От ти боїшся поломок. Мене моя дружина взагалі називає панікером. Якщо в моті шось ламається у мене така істерика! Навчишся всьому, не боїсь!!! А ми всі тобі допоможем!!!
Ну чтобы сравнить вайпер с геоном х-роад надо быть просто слепым. Внимательно изучите хотя бы фото. Это на вайпере надо маятник менять, и еще кое что, Vetalok по ходу знает. Х-роад нормальный рабочий мот за свои деньги.
Ну чтобы сравнить вайпер с геоном х-роад надо быть просто слепым. Внимательно изучите хотя бы фото. Это на вайпере надо маятник менять, и еще кое что, Vetalok по ходу знает. Х-роад нормальный рабочий мот за свои деньги.
Спецом сравнил, вот вам и разница.
Вложение:
Вайпер.jpg [ 362.02 KiB | Просмотров: 9874 ]
Вложение:
Геон.jpg [ 357.95 KiB | Просмотров: 9847 ]
Неужели не видно разницы в маятнике и комплектации мотоцикла.
Антоха споко братику споко!!!! Мот на свої гроші їзде і можна ні дочого не лазить взагалі!!!! Я в себе в гілці описав 5 місць в які слід заглянути і буде тобі щастя!!!!! 1. Фару пройти по кругу герметиком или каким то аналогом 2. Следить за уплотнительными резинками на стартере 3. Проклеить на воздухане место которое указано в моей теме 4. И сразу сделать сальник на датчике нейтрали 5. Следить за смазкой в приводе спидометра
Я їздив на ЯВІ 634 і одного разу побачив ВАЙПЕРА у магазині примірявся завів і вирішив він буде мій найшов гроші збирався вже брать !!!! Але в сусідній завезли сіє чудо власником якого я щас є то на роздуми у мене пішов день, ходьби 30метрів од одного магазина до іншого зважуючи всі за і проти, плюсом в користь геона став якийся більш кучний вигляд минус нема балансіра но разниці я власне не відчув !!! Це моя думка ось так
Рома всю твою ветку перечитывал несколько раз, и что надо сделать тоже знаю, просто смутили разговоры про маятник что мол он не надежный и все такое, еще хотел спросить, я вот наверное в Одессу переберусь там есть работа, как в городе резина его родная изнашивается?
Якщо хтось має вагомі підстави не довіряти маятнику Х-Роад. Чи бачив поломаний, тріснутий маятник, має 100% достовірну інформацію, що ця деталь слабка то як писав Вікторич фото в студію. І не забувайте Х-Роад це ЛАЙТ ендуро!!!
Рома спасибо за фото. Никого случайно мысль не посещала например поставить на него 17" колеса и сделать чистый мотард? Ну скок это по деньгам и вообще надо ли?
Спецом сравнил, вот вам и разница.
Вложение:
Вайпер.jpg
Вложение:
Геон.jpg
Неужели не видно разницы в маятнике и комплектации мотоцикла.
Вткторыч у кого такую фотку оптимистическую взяли на фоне памятников?
Снимок просто с Инета, чего там на заднем плане не обратил внимание, искал именно правую сторону мотоцикла. Забейте в поисковик слова "фото Геон Х-Road 200" море снимков и почти все левая сторона мотоцикла правая в дефиците.
Я спрашивал про мотард потому что много по асфальту надо будет ездить, а шипастая резина вроде гараздо хуже чем слики, хотя если Рома 6500 накатал то думаю норма, кстати Рома скок у тебя крейсер по трассе? 80-90?
Мужики підкажіть чому при вмиканні першої передачі мот. смикає вперед? Це потрібно зчеплення відрегулювати? Скажіть який повинен бути вільний хід ручки зчеплення? Чи в різних байках він різний?
Всім привіт. Замінив масло на МОТУЛ тепер передачі перемикаються м'яко, при вмиканні першої не смикає. Тепер з'явилась інша проблема після 60км/год. вібрації такі що ноги з підніжок спадають . Болти кріплення двигуна всі підтянуті. Вже все перебрав і закрутив. Пробіг 1750 км.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 8