Населення України - 45 мільйонів. 12 мільйонів - пенсіонери. Для роботи залишається - 33 мільйони. 14 мільйонів вчаться в школах, ПТУ, ВУЗ-ах. Значить, для роботи залишається 19 мільйонів. 5 мільйонів ходить у дитячий садок. 8 мільйонів безробітні (або поїхали на заробітки за кордон), а ще 2 мільйони - державні чиновники. Значить, для роботи залишається 4 мільйони. 1 мільйон займає виборні посади, служать у місцевих радах, а ще 1 мільйон - це їх обслуговуючий персонал. Півмільйона служать в армії і ще пів - в МВС. Разом, для роботи залишається 1 мільйон. 300 тис. перебувають у лікарнях, 699 998 - сидять по тюрмах. Для роботи залишається двоє. Ти і я. А ти сидиш і читаєш це ... Зрозуміло, блін, чому я так втомлююсь! Тільки я і працюю в цій країні!
Зупиняє даішник (Г) далекобійника (Д) Виходить шкаф 2.2 ростом, а даїшник метр у стрибку . (Г) Мені здається ви перевищили швидкість! (Д) Тобі здається чи перевищив! (Г) Мені здається ви п'яний! (Д) Тобі здається або п'яний! (Г) А ну нагнися і дихни! (Д) Ні фіга, докуди виріс, там і нюхай!!
- Знімай трусики і повертайся задом. - Ні,Діма, я в зад не хочу. - Та ти не бійся, Наташа, це не боляче. - А Лєнка сказала, що боляче. - Лєнка крутилася, я потрапити толком не міг, от і вийшло боляче. - Я соромлюся. - Наташа, ми один одного ще з школи знаємо. І взагалі, мене соромитися не треба. Для мене немає ніякої різниці чоловік ти або жінка. - А ти можеш не дивитися? - Як же я потраплю,якщо дивитися не буду? - А ти напомацки. - Придумаєш теж,напомацки ... Гаразд, відкрий рот, на ось, ковтай ........ Тільки таблетка - це дурниця. Укол надійніше.Іди, скажи там, щоб наступна заходила. Як мене все це дістало!!! Чортова робота - робити щеплення від грипу цим бабам з ткацької фабрики .....
_________________ Дорога для байкера - душа, а швидкість - сенс життя.
Зарегистрирован: 11 мар 2011, 22:10 Сообщений: 1104 Откуда: Днепропетровск
Мото: JAWA 350-638
Анатолий писал(а):
- Знімай трусики і повертайся задом. - Ні,Діма, я в зад не хочу. - Та ти не бійся, Наташа, це не боляче. - А Лєнка сказала, що боляче. - Лєнка крутилася, я потрапити толком не міг, от і вийшло боляче. - Я соромлюся. - Наташа, ми один одного ще з школи знаємо. І взагалі, мене соромитися не треба. Для мене немає ніякої різниці чоловік ти або жінка. - А ти можеш не дивитися? - Як же я потраплю,якщо дивитися не буду? - А ти напомацки. - Придумаєш теж,напомацки ... Гаразд, відкрий рот, на ось, ковтай ........ Тільки таблетка - це дурниця. Укол надійніше.Іди, скажи там, щоб наступна заходила. Як мене все це дістало!!! Чортова робота - робити щеплення від грипу цим бабам з ткацької фабрики .....
Мужик просыпается утром с большого бодуна, видит: на груди у него сидит барсук. - Ты кто? - Барсук. - А че ты тут делаешь? - Да на вас, алкашей, белочек уже не хватает!
Попу в тазике смочу, В прорубь чё-то не хочу! Ведь январь-не месяц май. Лучше в ванне поныряй! С Крещением!!!!!
************************************************************* На кухню пришел четырехлетний Вовочка: - Папа, я хочу херню. - На, сынок, только вымой ее и запомни - это называется хурма.
-Так, опустите штаны,- говорит доктор чукче, - сейчас посмотрим, помогли ли вам свечи от геморроя. Чукча сделал, что велено. -Да,- вздыхает доктор, глянув на больное место -ещё хуже стало. Я смотрю вы их поджигать пробовали.
_________________ ПУСТЬ ЛУЧШЕ НОГУ ЖМЕТ БОТИНОК, ЧЕМ РУКУ - ПОДЛЫЙ ЧЕЛОВЕК.
Мужик просыпается утром с большого бодуна, видит: на груди у него сидит барсук. - Ты кто? - Барсук. - А че ты тут делаешь? - Да на вас, алкашей, белочек уже не хватает!
Аааааааааа!!! Вот это класс!!!
_________________ Не стоит ездить быстрее, чем летает твой ангел-хранитель!
Алё, турагентство? Я хотел бы заказать тур! - Здравствуйте, слушаю вас. Куда вам? - Нет-нет, к удавам я не хочу! - Нет, вы не поняли: надо куда вам? - Эх... Ну, надо так надо! Оформляйте к удавам!
_________________ Сотня по пересеченке - это гораздо круче, чем 200км/ч по шоссе
На судовому засіданні суддя задає питання блондинці: - Чому Ви отруїли ваших сусідів? - Мені продавець сказав, що тарганів треба труїти разом із сусідами.
_________________ Дорога для байкера - душа, а швидкість - сенс життя.
Разговор старых шоферов АТП xxx: да... Помню лечу по трассе на своем газоне 100! yyy: да ну нах Петрович твой старый газон и 60 не попрет xxx: 100 это температура!!!
- Вы знаете, у меня очень странные соседи. Один ночью любит гаечным ключом по батарее стучать, другой матом ругается, третий вообще воет. - А как Вы на них реагируете? - О, никак. Просто продолжаю играть на волынке
_________________ Сотня по пересеченке - это гораздо круче, чем 200км/ч по шоссе
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 7