Уважаемый "Пизнише", при прикреплении фото в сообщении пользуйтесь пожалуйста кнопочкой "Вставить в текст сообщения". Иначе рискуете потерять фотографии .
_________________ Я в жизни люблю три вещи:Мужчину, Мотоциклы и Оружие.
Доброго дня можете попробовать на своему есть ли люфт у подвеске и есть ли у амортизатора у верхнем креплении люфт
є люфт і в верхній т. кріплення і на осі маятника. Але і тат і там - незначний конструктивний. Пробіг, правда у мене всього 800 км. А, що в тебе сильно люфтить?
_________________ кататися можна на чому завгодно...
Как по мне, то я вижу по фотке, что положение стоя правильное, разве что можно руль сантиметра на 3 поднять. Почти на всех эндуриках для райдера ростом в 190см нужно обязательно ставить проставки под руль. кстати у меня тож нет той кнопки "добавить в текст"
Как по мне, то я вижу по фотке, что положение стоя правильное, разве что можно руль сантиметра на 3 поднять. Почти на всех эндуриках для райдера ростом в 190см нужно обязательно ставить проставки под руль. кстати у меня тож нет той кнопки "добавить в текст"
та сидячи добре, а ускладнювати конструкцію не дуже хочеться. Щодо кнопки, то вона є - подивись зсилку, що мені написав Вікторич
_________________ кататися можна на чому завгодно...
Вчора катався і чув шо шось з мотором не так і шось в ньому легенько шумить,але уваги сильно не приділяв,бо думав,Шо новий і так треба.Проїхав 30 км,подзвонив до дівчини,поїхали кататись.На дворі +27,ми катаємся по оффроаду.І тільки виїзджаємо на асфальт в моторі починає шось стукати і дзеленчати,я нажав сцеплення,котимся,мотор працює на холостих все нормально,відпускаю сцеплення,даю трошки газу знову те саме,стаємо...Постояли трошки,і я вирішив завезти знову,завівся як завжди легесенько,працює на холостих добре,даю чуть газу знов разколбас в моторі.Сьогодні зняв кришку клапанів,вродіби зазори нормальні (в мене одного шоб зняти кришку клапанів,треба відкручувати мотор від рами,бо кришка так не знімається?)))Спершу я думаш,шо то ланцюг ГРМ,але ж там толкачі а не ланцюг..
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 93