Зарегистрирован: 23 фев 2011, 19:00 Сообщений: 5752 Откуда: г. Украинка
Мото: NAC 25, KLE-650
Тел.: 7846979
Не большое музыкальное ассорти от Саши (Stalko) В конце песня на новые стихи (были в "Байкеры которые пишут") [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i4QbWDZvyUo[/youtube]
_________________ То что судьба сломала, только любовь починит...
Зарегистрирован: 28 фев 2011, 16:36 Сообщений: 861 Откуда: Стольний град Київ, Троя
Мото: Зоня Metalic
Тел.: *
Саша теж дуже сподобались. Пісні під гітару, посиділки з друзями і гарними знайомими в тісному крузі. Це найкраще що може бути. Переписавши стару поговорку можна сказати *багато лишнього народу, менше приємного кислороду*
Виталий, вы большая УМНИЦА! Получил огромное удовольствие от вашей песни! Браво! Очень по-домашнему. Не люблю зиму. Но после вашей песни, как там побывал и прочувствовал всё душой. Сказка! Спасибищще!!!!!
Віталію я просто в шоці. Ми зараз з Сашою Stalko в відрядженні, але випала нагода зайти на форум. Послухали вашу пісню і просто сидимо зараз вражені професійністю виконання... і взагалі пісня дуже сподобалась Я приємно здивований, +1 однозначно P.S. Здається мені запис був студійний чи я помиляюсь?
Виталий Браво !!!, Спасибо за огромное удовольствие слушать и слышать это завораживающее произведение, с вашим ярким голосом, чесно говоря ощущения мурашек по спине таки было. Спасибо
Прорвало чогось, братія... Пишу пісні давно , десь з 1987 року. Трохи є... І на чужі вірші теж буває... Хоч не знаю жодної ноти...Кілька пісень є отак записаних. На інші - немає грошей і часу ... Дипломант "Червоної Рути" в Чернівцях 1989 і в Запоріжжі 1991 року. Рок-гурт "Еней" колись такий був... Двоє колєг-музикантів вже померли...Колись багато виступав, тут, в Москві, навіть в 1994 в Придністров"ї під прицілом молдавських снайперів.. Тепер часом співаю, рекламу було трохи придумував і записував. Художній керівник великого рок-фестивалю "Тарас Бульба"з 1991 року, автор ідеї. (13-15 липня має бути знову як завжди в Дубно) Живу в селі.
Гімн Дубно, хор з симфонічним оркестром, зроблений за копійки...А зробив з Толіком Северинюком . І з хором співав.
А це - фестивальний ролик. Написав Саша Пахолюк, а аранжували з Ігорем Кравчуком . І на гітарі навіть я ревів... Таке... Буває...
_________________ Знати чужу мову - почесно. Замінювати нею мову власної країни - ганебно.
Браво Віталій Дуже гарний голос. Мене просто вразила пісня "Та любов" Слухав кілька разів, і ще буду слухати багато багато разів. Бажаю натхнення, нових вражень і звичайно щоб частіше радували нас своїми піснями! Спасибі велике!
_________________ Главное не цель, главное дорога к цели
Паша МОЛОДЕЦ! Очень хорошие работы, я вначале посмотрел на рисунки, а уже потом прочитал что ты их нарисовал в 13 лет, и я просто в восторге, хорошо передал форму, тень, а рисунок в цвете понравился по тоновому решению и креативным мазкам, и в нем есть самое главное то что не передают даже многие художники, это индивидуальность. Надеюсь что теперь периодически будешь радовать нас своими работами.
_________________ Главное не цель, главное дорога к цели
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 5