Всем привет. Только зарегистрировался. Зовут Константин. Живу в г. Черновцы. Вопрос - хочу купить Геон Инвайдер 320 инжектор стоит ли брать в 2025 г. Мотоцикл живой 7т. пробег долго стоял в гараже.
Та вот отсутствие запчастей и пугает. Зашёл на сайт который дал Владимир а там полный ноль. Может есть другие источники снабжения???
ця модель не потачаться в Україну близько 10 років, пропонують пробіг 7К це 1 сезон їздити по місту і нікуди не виїзжвти, мотоцикл повинен виглядати новим з цілими заводькими покришками та блискучим мотором, навіть пилюки не повинно бути у важкодоступних місцях. З мотодосвіду мотоцикли таких років з такими пробігами казка для початківців .
Як бросіть сотні владельцев Инваідеров без запчастин??? Geon українській бренд!!! Стільки пафоса в старих форумах за 2011 рік. Я тільки прийшов і все зрозумів.
Як бросіть сотні владельцев Инваідеров без запчастин??? Geon українській бренд!!! Стільки пафоса в старих форумах за 2011 рік. Я тільки прийшов і все зрозумів.
До чого тут пафос 2011 року та "покинуті" власники інвайдерів. Завод у Китаї припинив виробляти ці моделі та не відповідае на десятки запитів щодо замовлення запчастин. Китай стрімко зростае та переходить на більш сучасніші моделі це треба просто розуміти.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6