Зарегистрирован: 16 апр 2012, 00:11 Сообщений: 858 Откуда: Василівка
Мото: Kawasaki Versys650, Geon Tourer350 і вельчік)
vkl писал(а):
... а також ремкомплект обгонної муфти?
Привіт! Брав ремку від якоїсь 150/200ки , тільки ролики довелося вкоротити десь 0.5- 1мм.Про це я трохи писав на 11тій сторінці своєї теми. Ланцюг стартета доволі живучий, не знаю навіщо він тобі...
Привіт! Брав ремку від якоїсь 150/200ки , тільки ролики довелося вкоротити десь 0.5- 1мм.Про це я трохи писав на 11тій сторінці своєї теми. Ланцюг стартета доволі живучий, не знаю навіщо він тобі...
Наскільки пам'ятаю, він там ніяк не може дістати до кришки картера, а ось трохи стукати по металевій пластині - то більш ймовірно. Проте новий ланцюг ситуацію не виправляє, тож не переймайся.
Вітаю! Може й на моєму така ж фігня відбувається: на холостих, особливо коли холодний, щось з лівого боку двигуна тарабанить, наче на працю дизеля схоже. А при яких умовах це у тебе відбувається?
Зарегистрирован: 20 сен 2016, 18:49 Сообщений: 2056 Откуда: Запоріжжя
Мото: Honda NC700XA
Тел.: +38-067-61-91-611
Звук схожий на сухий (без мастила), померлий підшипник. Але, це тільки схожий. Зовсім не факт що то є підшипник. Звук з лівої сторони. Там під кришкою, стоїть генератор. На скільки я пам'ятаю, у цих двигунів була болячка. Відпускався ротор генератора. Але які, у цьому випадку, він видає звуки, я не знаю, не стикався. Загалом, треба розбирати та дивитися.
Фіксатор не панацея, навіть червоний... Якщо обгонна муфта глючить, то вона теж дає шум. А взагалі, вже зняв би ту кришку та подивився, ніж ото "лікувати по фото"))
Полностью согласен с коллегами , очень похоже на обгоную муфту, подобное было когда она треснула. И ещё , я не помню как выхлопные трубы у тебя крепятся, у меня они заходят под раму и там переодически от вибрации раскручивается крепления и труба очень близко проходит под рамой и стучит, создаёт тот же звук....
_________________ Четыре колеса возят тело, а два - ДУШУ!!!
Всім миру. Зібрав мот, стало легше. Що робив: 1. По магніту, болт для того щоб зняти М16, шаг різьби 1,5. Болт з задньої осі не підходить. по своїй рукосракості запихнув туди болт з шагом різьби 2. Наслідки, зірвав різьбу і стягував магніт зйомником для шківів для діаметра 150мм. Різьбу відновив у токаря.
2. По шуму при роботі двигуна, обгінна муфта вийшла з ладу. При розборі виявилось ,що пружини всі деформовані, а в одній навіть були виламані деякі кільця, які одразу повипадали. Бочонки та штовхачі візуально в нормі Купити запчастини неможливо ні нові ні бу. Підібрав ремкомплект для обгінної муфти в вело мото магазині (на фото), розміри всі однакові, але пружини виглядають трошки довшими. Поставив як є.
Все перемив , зібрав, працює....звуку начебто нема. З часом з'ясую остаточно)