Легендарний апарат, складений у АТО, був озброєний ДШК, приймав участь в вивезенні поранених з 29 поста, зараз перекрашений та встановлений на почесне місце.
Ох ни фига се, вот это грунт! Как по нем ехать?! Классные фотки, красивые пейзажи.
Грунт - то дно висохлого ставка між Петропавлівським і Актівським каньонами. Заїхали на нього заради фото. Ледь вигребли ) А пейзажі дійсно заврожують. Я в цих краях з народження живу - а отакі краєвиди почав бачити тільки після придбання мотоцикла...
Зарегистрирован: 09 окт 2015, 18:40 Сообщений: 682 Откуда: Борисполь
Мото: Honda NT 700V
Тел.: (067) 75два-три4-97
Liner писал(а):
Це все поряд з селом Бугське, Вознесенського району, від моєї хати 15 км.
Гена, гарні у вас місця, краєвиди Дякую за гарні та цікаві світлини В кінці літа відвідував Актовський каньйон, коли повертався із Санжейки додому. Дуже сподобалось!!! А ще мене вразила дорога із Вознесенська до Трикрат, як скатертина!
_________________ Не бойся, что не получится. Бойся, что не попробуешь.
Це все поряд з селом Бугське, Вознесенського району, від моєї хати 15 км.
Гена, гарні у вас місця, краєвиди Дякую за гарні та цікаві світлини В кінці літа відвідував Актовський каньйон, коли повертався із Санжейки додому. Дуже сподобалось!!! А ще мене вразила дорога із Вознесенська до Трикрат, як скатертина!
Так, там круто, тай я люблю граніт! А дорогу два роки тому відремонтували, теж класна.
Знайомий кусок гранита, пам'ятник Мішки-япончику. Цікавий факт в моєму житті, я пам'ятаю цей камень, коли працював у Олександрівському кар'єрі водієм на КРаЗі, та приймав участь у його доставці на це місце.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 21