Всім привіт став я власником Lifan Kpt 200 апаратом задоволений з пасажиром теж дуже удобно але не хватає світла рішив поставити але незнаю куда підключити . Пробував різні варіанти хочу щоб лиш при включенні ближнього світла а получається лиш при всьому освітлені або окремо коли дальне включаю світло підскажіт хто знає як підключити додаткове світло тільки до ближнього Підключаючи від розєма під баком . Може я не той розйом вибрав ?
Щє раз всім привіт підключив я додаткове світло до ближнього на фішку до білого і маса зелений все норм але коли включаю дальний додаткове світло виключається в чому може бути причина ?
Другий варіант це якщо до коричневого це підключаю до габаритів і світять постійно це ясно бо в любому положенні світло габаритних вогнів включене
І третій варіант це синій він відповідає за дальнє світло і працює як положено включив дальний включається і додаткове .
А хочу підключити до ближнього але щоб додаткове світло працювало і коли дальний включаю.
Може в когось є якась інформація на рахунок цего ?
Щє раз всім привіт підключив я додаткове світло до ближнього на фішку до білого і маса зелений все норм але коли включаю дальний додаткове світло виключається в чому може бути причина ?
Другий варіант це якщо до коричневого це підключаю до габаритів і світять постійно це ясно бо в любому положенні світло габаритних вогнів включене
І третій варіант це синій він відповідає за дальнє світло і працює як положено включив дальний включається і додаткове .
А хочу підключити до ближнього але щоб додаткове світло працювало і коли дальний включаю.
Може в когось є якась інформація на рахунок цего ?
Основной "+" для света приходит на переключатель правого пульта. И от него уходит на ближний viewtopic.php?f=16&t=6277&start=100#p157771 Если хочешь подключить к ближнему к фишке под баком, нужно найти к какой фишке подходят провода уходящие с пульта. На моделе 17г , приходит один чёрный "+", отходят два провода один коричневый и сине-жолтый, один из них твой. А "-" лучше подключить на прямую на АКБ
_________________ Нет нерешаемых ситуаций, есть не правильный подход.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3