Мото: GEON X-ROAD 202CBF Yamaha YBR125
RUSLAH27 писал(а):
Але ендурика обовязково куплю. На даний момент розглядаю три моделі. Геон х роуд 202 карб. Лончін Прус 150 та Баджадж Боксер 150.
Прус 150 вже був, я так розумію - не цікаво. Геон 202 - вже краще. Баджадж Боксер 150 - це дорожник, зовсім інший мот, не раджу, YBR краще, порівнював особисто.
Чекайте, мова ж йде про лайт ендуро? За наявності Домінара брати все перераховане взагалі не має сенсу. Ті ж самі дорожники. Я б радив дивитись Kovi 250 Lite (дорожче) або Kayo K2 чи T2 - дешевше. Принаймні це вже цілком байки для лайт ендуро.
Все вірно ви хлопці пишите. У мене задача стоїть ось яка, пару раз на місяць виїхати на рибалку, покататись по лісі, полю і легкому бездоріжжі! Но головна задача це покатушки з сином. Ради цього і буду купувати . Потрібне велике сидіння, і не високий сам мот. Лончін прус дуже нам подобався, але є один не достаток, це вихлопна система де дозволяє катати дитину спереду. Бо права нога торкається коліно яке гаряче. Пропалили так штани. Баджадж Боксер у мене теж був. І для моїх цілей він підходить по всім критеріям. Дай катати на ньому можна всю сімю тож поки що думаєм. І ковтаєм слинки.
Мото: GEON X-ROAD 202CBF Yamaha YBR125
RUSLAH27 писал(а):
У мене задача стоїть ось яка, пару раз на місяць виїхати на рибалку, покататись по лісі, полю і легкому бездоріжжі! Но головна задача це покатушки з сином. Ради цього і буду купувати . Потрібне велике сидіння, і не високий сам мот. Баджадж Боксер у мене теж був. І для моїх цілей він підходить по всім критеріям. Дай катати на ньому можна всю сімю
У мене задача стоїть ось яка, пару раз на місяць виїхати на рибалку, покататись по лісі, полю і легкому бездоріжжі! Но головна задача це покатушки з сином. Ради цього і буду купувати . Потрібне велике сидіння, і не високий сам мот. Баджадж Боксер у мене теж був. І для моїх цілей він підходить по всім критеріям. Дай катати на ньому можна всю сімю
У цьому випадку Боксер без варіантів.
Ну життя покаже. Думаєш одне, плануєш, а виходить зовсім інше.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 11