на этом форуме только самому с собой можно пообщаться , по теме там еще надо докупить датчик включенной передачи и все скомутировать, там не сложно. сигнал для тахометра я брал с комутатора.
на этом форуме только самому с собой можно пообщаться , по теме там еще надо докупить датчик включенной передачи и все скомутировать, там не сложно. сигнал для тахометра я брал с комутатора.
Вот если бы Вы подробнее раскрыли тему. Особенно интересует вопрос с датчиком скорости.
З’явилась інформація по установці даної приборки. Автор не я, так що гарантувати повну достовірність цієї інформації не можу. Автор — Саня Ярський
Скорочення в тексті: 6b — shineray xy250gy-6b, він же viper v250vxr 6c — shineray xy250gy-6c — брат x-roada з такою ж приборкою.
нам потрібно: 1. Приборна панель від 6В 2. Датчик швидкості від 6В 3. Датчик передачі на 6 виводів від 6В 4. Фішка MF-2x9 F 5. Термоусадка, ізолента, паяльник (по бажанню) Спочатку розбираємося з виводами на новій приборці, я брав фішку з дротами від старого блоку живлення ПК, потім підписував всі дроти. Далі знімав стару панель разом з фішкою на 9 виводів, обрізав і зрощував з дротами нової фішки. Фішка на 9 виводів має майже все що потрібно для функціювання нової панелі, крім + від акб, - 1-5 передач, а також виводів датчика на колесі. На 6С на цій фішці є 8 дротів, 9 є на другій половині (синій з білою полоскою) дріт тахометра. Для роботи спідометра використовуються 3 дроти: зелений - маса, жовтий - +5в з панелі, червоний - сигнальний на панель. Після підключення фішки на 9 виводів і датчика спідометра підключаємо + від акб (червоний до замка). Залишаются не підключені дроти 1-5 передачі, які потрібно підключити до фішки датчика передачі на моторі.
Сигнал для тахометра:
Схема підключення датчику спідометра:
Схема підключення самої приборки:
Коса від нової приборки до старої фішки та інші дроти, яких бракує в стандартній проводці:
В результаті маємо ось таку електронну приборку з тахометром та індикатором увімкненої передачі:
Зарегистрирован: 16 мар 2019, 22:01 Сообщений: 17 Откуда: Киев-Ирпень
Мото: Geon X-road 250
Уважаемый, seryojeg, коллеги, кто читает! Не могли бы Вы рассказать, как регулируются показатели на приборке. Точно такая же приборка - не могу мили в км перевести Буду очень признателен за ответ.
Мото: Geon X-Road 250
Тел.: 0500277196
Добрый день всем! Ставлю приборку на свой Х-роад из шинерей 6B... В общем всё классно получилось, но есть как всегда какое-то НО. Видимо не подходит датчик уровня топлива... Не показывает уровень, хотя датчик проверяю, он работает (изменяет сопротивление от 8,5 Ом до 101,5 Ом) Может кто знает или имеет Х-роад 2019 года... говорят что там уже такая приборка. Подскажите, там другой датчик уровня топлива или такой же как и на предыдущих мотах?
А подскажите, пожалуйста, а разве "родной" не подойдёт? И на каком именно Вы x-road меняли приборку? У меня x-road 200 light 2019, там уже есть датчик передачи на 6 передач + нейтральная. Или замена обязательна?
Просто себе хочу сменить приборную панель на электронный спидометр.
Мото: Geon X-Road 250
Тел.: 0500277196
Да. Датчик спидометра не подходит в ступицу колёса. Я попросил чтобы мне выточили из пластика почти такую же косозубую шестерню, что стоит в родном. Но с некоторыми изменениями. Туда я вставил 2 магнита из электронного привода и переставил на герметик сам датчик (предварительно аккуратно его вырезав из корпуса) Позже буду дома, набросаю чертёж и скину (это если надо)...
P.S. датчик уровня топлива работает норм. Просто нужно было подождать
Да. Датчик спидометра не подходит в ступицу колёса. Я попросил чтобы мне выточили из пластика почти такую же косозубую шестерню, что стоит в родном. Но с некоторыми изменениями. Туда я вставил 2 магнита из электронного привода и переставил на герметик сам датчик (предварительно аккуратно его вырезав из корпуса) Позже буду дома, набросаю чертёж и скину (это если надо)...
Очень буду благодарен за любые подробности =) Очень интересно, как "было" и как "стало".
Привіт учасникам форуму. Нарешті встановив електронний привід спідометра по рекомендаціям. Все працює ідеально. Але не можу ніяк перейти з миль в км. Перелистав нет, зажимаю єдину кнопку в різних режимах trip i odo, безрезультатно. Може хто знає як???????
На приборці є показники і в милях і в км, тільки як переключитись? Чи це стандарт для всіх, а випускають окремо 1 і 2 варіант, і мені пощастило купити 1 варіант? Приборка від shineray xy250gy
Мото: X-Road
Тел.: 0673699969
Всім привіт Став щасливим власником x-road Можливо хтось стикався з даною проблемою підкажіть вирішення: Стрілка спідометра працює, не працює одометр...
Зарегистрирован: 30 авг 2021, 04:39 Сообщений: 7 Откуда: Киев, Украина
Мото: Geon X-road 250 CBB
Всім привіт.
LED приборка переключається км\милі при натисканні кнопки 4 сек.
Сподобалась панель приборів від Geon x-road 200 light, правда сам мот не дуже в порівнянні з 250кою. Тільки панель приборів. Вирішив замінити. Витратив день. Якби знав то не ліз би взагалі. Мануал на китайській і проводів підключення менше. на фото до і після.
Всім вільних доріг і гарного настрою.
п.с. Кому потрібна моя стара LED прибока з пробігом 3776км з фішками. пишіть в особисті.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 131