Моєму синочку виповнилось 5 рочків. Дата серйозна! Бажання у нього що до подарунку було одне єдине, і созріло уже давно, він все відео на ютубі передивився, і чекав цього дня давно. Правда зараз у бабусі , тож чекає на нього дома добрий сюрприз .
Зарегистрирован: 20 сен 2016, 18:49 Сообщений: 2056 Откуда: Запоріжжя
Мото: Honda NC700XA
Тел.: +38-067-61-91-611
RUSLAH27 писал(а):
Моєму синочку виповнилось 5 рочків. Дата серйозна! Бажання у нього що до подарунку було одне єдине, і созріло уже давно, він все відео на ютубі передивився, і чекав цього дня давно. Правда зараз у бабусі , тож чекає на нього дома добрий сюрприз .
Вот это подарок!!! Теперь сынуля в гости до бабуси ездить не захочет.
Осінь настала Холодно стало Значить пора мотоцикла ховать. Но покататись бажання зростає Значить пора квадроцикла дістать.
Всім привіт, щось давненько я про квадріка не писав. Дай багато не наїздив ще. Вивожу траву, скошену з газон а. Перевіз дрова. Так по господарству. Да і пару покатушок з сином на природу. Так і набігло 300 км за літо. Скоро велике ТО там буде що розказати і показати. А поки що катаємось і отримуєм задоволення. В неділю накатав пару км. Но охотніки!!!!!!
Відправився мій Стелс вчора до нового власника. Власник задоволений новою покупкою. Адже отримав гарного, чистого, та не дорогого квадроцикла для своєї сімї.
Вікторович для моїх легких робіт і не важких покатух кубатура цього красеня вистачало з головою. Не дивлячи на свої 300 кубиків він досить шустрий. Але був у мене СФ мото 500 2а, вимушений був продати, обставини. А любов до СФ мото залишилась. Тож при перші можливості вирішив всеж знову придбати.
Вікторович для моїх легких робіт і не важких покатух кубатура цього красеня вистачало з головою. Не дивлячи на свої 300 кубиків він досить шустрий. Але був у мене СФ мото 500 2а, вимушений був продати, обставини. А любов до СФ мото залишилась. Тож при перші можливості вирішив всеж знову придбати.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 4