Тестування по легкому бездору проходить на ура. Їде шо танк по горкам, нерівностям, ямкам, але плохо їде по піску. Жосткуватий. Але може з часом стане м'якший.
По песку, надо научиться ездить. По нему, все моты ездят неочень. Тут больше от способностей наездника зависит. У меня тоже плохо получается, хоть и мот, к этому, больше приспособлен.
Так. Знаю. Згоден. Сьогодні вперше замінив масло. Заводське злив мінералку, залив Мотюль 5100. Чи то так здалось від очікування, чи так і є, але "Геша" став живіший.
Ще, коли моцик нагрівається, то чути легкий цокіт клапанів. Це так має бути, чи ні?
Сьогодні сталася печаль, пробіг 300км при нормальному режимі їзди мотор захлох і навідріз відмовляється заводитися, бенза в карб потрапляє, свічку замінив на оригінальну нжк, а не той Китай що стояв, бо на рідній іскра була якась дивна, з провалами, а на новій свічці іскра стабільна, та курва навіть не схватує, лиш час від часу вистрілює в галушак і все(((
Враження?... Тільки позитивні!... Хлопці, ніхто не думав зібратись скремблерАми, десь посередині М-03, біля якоїсь калюжі?... Літо ж ось-ось...
Я бы рассмотрел вариант пройтись бандой по горным тропам Карпат. Например собраться в Ужгороде или Мукачево и через горы вдали от асфальтовых дорог добраться в Ив.Франковск или Черновцы.
Враження?... Тільки позитивні!... Хлопці, ніхто не думав зібратись скремблерАми, десь посередині М-03, біля якоїсь калюжі?... Літо ж ось-ось...
Я бы рассмотрел вариант пройтись бандой по горным тропам Карпат. Например собраться в Ужгороде или Мукачево и через горы вдали от асфальтовых дорог добраться в Ив.Франковск или Черновцы.
Пацани, хто який вітровик порадить поставить? Бо неможливо їхать на швидкості. Такий парус ))). І ще... Де можна заказать кріплення під кофри? Може хтось уже замовляв десь чи сам робив?
Теж задумувався за цю проблемку, дме у груди капітально. От тільки шось глобальне чипляти воно ж не в стилі , а маленьке ,,бікіні" навряд чи щось змінить... Думаю...кусок полікарбонату вже є... Рамки для кофрів замовив у Роми зі Львова (Мамай Гараж), але так і валяються, вони для ендуріка саме то, тіко не для скремблера ... Зварив собі невеличкі, з прута 8-ки, для сумок, поки що справляються... Осьо офігенний варіант... https://kriega.com/modern-classic/ducat ... r-platform
Тел.: 0676177810
VladislavZP писал(а):
Ребятки планирую обзавестись данным чудом техники.. расскажите пожалуйста кто как обкатку проходил? И есть ли кто-то с Запорожья?
Привет, я из Запорожья, тоже планирую себе покупал этот мот. Не совсем понял с документами, что сначала покупаешь, а потом ждёшь документы непонятно сколько времени? И кто подскажет, если его заказывать, то сколько ждать пока доставят?
Ребятки планирую обзавестись данным чудом техники.. расскажите пожалуйста кто как обкатку проходил? И есть ли кто-то с Запорожья?
Привет, я из Запорожья, тоже планирую себе покупал этот мот. Не совсем понял с документами, что сначала покупаешь, а потом ждёшь документы непонятно сколько времени? И кто подскажет, если его заказывать, то сколько ждать пока доставят?
Так. Спочатку мот, потім документи. Зараз чекати довго, бо почався сезон. Я зимою чекав 3 неділі. Зараз, напевне, більше місяця точно! Але, не знаю наскільки можна його зараз купить. Бо був в Києві в Мотошопі, то сказали, шо вони під замовлення тільки привозять. Бо велика черга на них і їх просто не вистачає всім бажаючим. Не знаю, може в Мототекі попроще буде?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 27