В планах начать делать отвал, для чистки снега. Правда очень сомневаюсь , так как не знаю как он на заднем приводе зимой. Понятно что чистить снег можно будет только сухой, и свежий, и без фанатизма. Ну поживём узнаём.
Руслан на заднем приводе со стоковой резиной и своим маленьким весом наш квадроцикл зимой можно сказать никакой. Немного помогают цепи и как только садится пассажир квадр начинает ехать по снегу, а так просто полирует если под снегом укатанный снег. Зима впереди попробуете.
В планах начать делать отвал, для чистки снега. Правда очень сомневаюсь , так как не знаю как он на заднем приводе зимой. Понятно что чистить снег можно будет только сухой, и свежий, и без фанатизма. Ну поживём узнаём.
Руслан на заднем приводе со стоковой резиной и своим маленьким весом наш квадроцикл зимой можно сказать никакой. Немного помогают цепи и как только садится пассажир квадр начинает ехать по снегу, а так просто полирует если под снегом укатанный снег. Зима впереди попробуете.
Спасибо. Идея стоящая. Даже отличная, но у меня тротуарная плитка, и я думаю что цепи покоцать могут. А так буду тоже делать по вашему сценарию, если вы не против для прогулок
Спасибо. Идея стоящая. Даже отличная, но у меня тротуарная плитка, и я думаю что цепи покоцать могут. А так буду тоже делать по вашему сценарию, если вы не против для прогулок
Если у вас гараж недалеко от ворот для цепей по тротуариной плитке стелите старую ковровую дорожку,(лучше красную) квадр это заценит, поедет на цепях куда захотите. Тросика для конструкции берите не 5 меров а чуть больше, у меня получилось сильно впритык.
Если у вас гараж недалеко от ворот для цепей по тротуариной плитке стелите старую ковровую дорожку,(лучше красную) квадр это заценит, поедет на цепях куда захотите. Тросика для конструкции берите не 5 меров а чуть больше, у меня получилось сильно впритык.
Ну за идею с дорожкой отдельно спасибо! Но боюсь что много дорожки нужна, ширина 6 метров а длина 10 метров, и это только до ворот. В прошлом году ,чистил квадроциклом СФ мото 502 а ,так как бульдозер греб. Понижена и два моста давали хороший результат. Буду пробывать ,как будет, где лопаткой подброшу, где квадрик поможет. Вот сегодня дровишки тоже перевезли на нём, 4 кубометров за два часа, тож помощник что нужна. Зима нам уже не страшна. А так без твердотоплевного котла было бы не так весело зимовать с нашими тарифами.
Всем здравствуйте. Не знаю как кому, а для квадроцеклистов снег в радость. Вот наконец он и пошёл и у нас. Естественно моя хотелка не выдержала. Ожидал я честно скажу не такого результата, очень сильно меня интересовал вопрос как он поедет по снегу на заднем приводе. И я честно был приятно удивлён, он едет, да ещё как едит! В приделах разумного конечно. Но здесь нужна просто плавно давать газку. Разгоняется доволи бодро, даже на укатанному снегу. А как он дрифтит, это сказка, на сф мото 500 2 а как то было не так, он тяжёлый и опасался перевернётся. Хоть сравнить их глупо. Но эта дикая кошка, как игрушка в руках, он такой послушный, лёгкий, ну просто масса эмоций после часовой покатушки. Но цепи всё же нужна. Если съезжать с дороги, где-то в лес, или поле. Буду пробывать делать снегоотвал, а там посмотрим.
Дякую. Ну холепа все ж у мене, не можу зрозуміти в чому проблема, коли на холодну запускаю двигут то димить, добре димить. Через хвилину перестає, змінив бензин не помогло, можливо сальніки клапанів. Свічка в повному порядку не чорна.
Сьогодні неділя вихідний, перд телевізором не сидиться, вирішили з сином катнути пару кілометрів. Благо погода дозволяє. Свіжий воздух, червоні щічки у обох, прогулка те що треба. Всі задоволенні.
Сьогодні чудовий тихий зимній вечір, да ще пішов сніжок, ми з сином не витримали і завели свого квадріка для вечірньої прогулянки, за одно і світло провірили. А воно до речі як на мене чудове. Що ближній, що дальній, світить те що треба. Ставити допоміжні ліхтарі не має сенсу.
Всім привіт. Сьогодні виділив годинку щоб вигуляти, тай попробувати як мій 2на4 їде по мокрому снігу. Ех, потрібні цепки робити, діла не буде. По втрамбованому снігу їде добре, а тільки зїхав в поле і все. Не став я його мучити , покатався трошки по дорозі, і додому. На фото видно що і снігу не багато, а їхати не хоче, сніг мокрий.
Всім привіт. І так дойшли нарешті руки до виготовлення цепків на квадрік. Передивився не раз відео Вікторовича, за що ще раз дякую. Записав що потрібно , і скільки купити. Поїхав на будівельний ринок. Походив прицінився і був здивований цінам. Най дишевший цепок який більш менш підходить коштує 35 гр метр погонний. Потрібно 10 метрів. Додати трос, шланг, хомути, стяжки і вартість перескакує за 500 гр. Почухав ряпу вирішив їхади до магазину, там знижка у мене . Думав буде дишевше , а не тут то було, вийшло ще дорожче ніж на ринку. Зайшов до автомобільного відділу і о диво на мене дивились комплект цепків для авто, вартістью 430гр. Не довго думаючи купив і бігом на примірку. Зі знишкою вийшли 380 гр. Що радує. Приїхав ,передягнувся ,і через 15 хвилин вони уже на колесах. Підійшли ідеально. Є деякі моменти які хочу виправити , але то вже таке. На автомобіль я не рекомендував би їх, но для квадроцикла просто супер. Натяжка майже ідеальна, трохи доробим і буде отлічна. На фото там трохи кривовато, то перший раз одягнув, за другим уже все красиво і рівно. Тест драйв на жаль не робив, можливо завтра. Але гадаю що буде все добре.
Най дишевший цепок який більш менш підходить коштує 35 гр метр погонний.
Ого вам наверное предлагали оцинкованную цепь, я делал с обычной черновой. Руслан смотрятся козырно, а может видосик на прогулке с цепями запилить получится
Най дишевший цепок який більш менш підходить коштує 35 гр метр погонний.
Ого вам наверное предлагали оцинкованную цепь, я делал с обычной черновой. Руслан смотрятся козырно, а может видосик на прогулке с цепями запилить получится
Саме так, обійшов весь ринок чорнової не має ні в кого, лише оценковка. Відео обовязково зроблю, поїду в те місце де без цепків не проїхав і 5 метрів, попробую тепер з цепками. Самому цікаво.
Саме так, обійшов весь ринок чорнової не має ні в кого, лише оценковка. Відео обовязково зроблю, поїду в те місце де без цепків не проїхав і 5 метрів, попробую тепер з цепками. Самому цікаво.
У меня вот вторую зиму свербит мысть соорудить по сьёмной лыже под каждое переднее колесо, именно упирающиеся в снег колёса блокируют квадр по глубоклму снегу.
Скажу чесно що великих надій я не покладаю, але свіжовипавший сніг сантиметрів 5-10 з тротуарної плитки я думаю осилить без проблем. Зима ще по переду тож побачим.
У меня вот вторую зиму свербит мысть соорудить по сьёмной лыже под каждое переднее колесо, именно упирающиеся в снег колёса блокируют квадр по глубоклму снегу.
Гарна думка, гадаю складного не має нічого, лижі широкі потрібно напевно, думаю сантиметрів 10-15, як приєднати лижі до ступіци ,це вже як то кажуть смикалка допоможе, а ще сварка та болгарка. А як що ще гусенеці на задні колесса,ото всюдихід буде. Но гусиниці занадто дорогі, а саморобні то вже морока добра.
Скажу чесно що великих надій я не покладаю, але свіжовипавший сніг сантиметрів 5-10 з тротуарної плитки я думаю осилить без проблем. Зима ще по переду тож побачим.
Можливо зробити ковш під кутом щоб сніг на одну сторону згортало. І квадроциклу булоб легше.
_________________ "Кто нашел друга, тот нашел клад"
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 5