Яка вібрація, шановний?...двигун з балансвалом!... ... А насправді її від мотора й не чуть, хоча більш 5-5,5т я не крутив...що буде далі, побачим... Всі гайки на моті з металевою фіксацією, що й погано...раз відкрутив-закрутив різьбі на болту хана. Можна було б поміняти їх на гайки з тефлонкою так весь мотик рябий буде...
Полиция зажать может не плохо так, а у тебя даже чего по идеи нету, чтоб доказать собственность, не говоря уже про нарушение ПДД
По факту имеются долкументы с салона - счет-договор на мотоцикл, с вписаным номером рамы, ну и гарантийная бумаженция.. Ну а если и очень захотят штраф выписать - вперед. С правами всё в порядке) Ну а что делать? Ездить хочеться ведь Не останавливали даже на КПП в Переяслов-Хмельницком..
Ст писал(а):
Трапилась однА ,,аварія"...загубив кліпсу з шурупом (чи шо там було?...) слайдера цепу...
Там она крепилась винтом, таким же как защита цепи. У меня просто в пути потерялась, снял защиту, использовал винт и потом обратно всё приделал..
Трапилась однА ,,аварія"...загубив кліпсу з шурупом (чи шо там було?...) слайдера цепу...
Там она крепилась винтом, таким же как защита цепи. У меня просто в пути потерялась, снял защиту, использовал винт и потом обратно всё приделал..
О.к. дякую за підказку...гвинтів м-6 залишилось чималенько...шось китайці переборщили з комплектухою... В тебе такого не було?...)) Й ще питання...ти інструмент з собою возиш?...де?...
В тебе такого не було?...)) Й ще питання...ти інструмент з собою возиш?...де?...
Запасных частей вообще не было к сожалению(( Только дали мешочек с парой ключей, почти бесполезных. Докинул пару стяжек, плоскогубцы - вожу в рюкзаке.
Настроил карбюратор. Работает отлично сейчас. Снял видео после мойки сразу. Мотор вообще остыл. До мойки ждал минут 30, мыл-вытирал еще минут 50. Подсос так и не стал нужен. Без него так же, как и на видео с утра, после суток простоя заводил.
П.С. Не подкрутил винт качества, а ОТКРУТИЛ. Как я понял, обогатил чуть больше смесь.
Привіт... Так в тебе ж інша марка, може бути інакше реалізовано... У мене М-6 10мм завдовжки. Та й вище людина писала -- вьікрутил болт крепления защитьі цепи...
Яка вібрація, шановний?...двигун з балансвалом!... ... А насправді її від мотора й не чуть, хоча більш 5-5,5т я не крутив...що буде далі, побачим...
Після 6к обертів він як вібростенд. Ці лонсінівські мотори багато де ставлять (Geon CR6, Loncin SX2, Loncin GP250) - шумні і вібрують на обертах. Єдина радість - тяговиті, дозволяють на низьких обертах їздити. До речі, на тахометрі неправильно червона зона відмічена. 10к там і не пахне, червона зона цього мотора після 8к (глянь приборку того ж Loncin GP250). 10к без наслідків крутяться хіба мотори з водянкою, воздушка через перегрів не витримає такого знущання.
_________________ Мотоцикл може навчити багатьом речам тих, хто готовий вчитись.
Яка вібрація, шановний?...двигун з балансвалом!... ... А насправді її від мотора й не чуть, хоча більш 5-5,5т я не крутив...що буде далі, побачим...
Після 6к обертів він як вібростенд....
Та да, разок по трасі заліз туди, за 5,5к, то відчув... Як обкатаю, поміняю зірку, спробую перемістити її (вібрацію...) до 7-8...а в тому діапазоні я буваю дуууже рідко...))
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 26