Набридло постійно їздити в сліпу, вирішив поставити додаткові фари. На олх знайшов світодіодні фари, дальнього світла, 27ват, докупив ще додаткову кнопку на руль, придумав кріплення, і поставив все як хотів. Ось що вийшло
Покатався в темну пору доби, на дальне світло вони не дотягують, але за 50 метрів пішохода в темному одязі видно дуже добре, засвіт перед мотоциклом, та по бокам, чудовий. Ще поставив в головне світло світодіодну лампу з ближнім та дальнім, тепер при повному включенні фар, маю шикарне світло, і невелику нагрузку на генератор.
Сезон закритий. Вкотре задумався про покращеня сідіння, на далеку відстань воно тверде. Покопавшись на просторах OLX знайшов сидіння від Kawasaki VN 400-800. Купив, приміряв і поставив! Результатом дуже задоволений. Воно і ширше, і більше, і м'якше. Правда довелося трішки з спинкою пасажира повозитися. На фото думаю буде зрозуміло.
Звичайно можна було б виготовити нові кріплення для спинки, але я не бачив в тому смислу, бо їх всеодно ховають кофри. Далі буду робити кріплення самого сидіння. Фото по мірі виложу
Зарегистрирован: 09 окт 2015, 18:40 Сообщений: 682 Откуда: Борисполь
Мото: Honda NT 700V
Тел.: (067) 75два-три4-97
Комфортна сідушка на дальняках для чоппера дуже важлива річ! Нове сидіння виглядає на мій погляд добре Погано, що не має фотки всього байка, "на весь зріст" !
_________________ Не бойся, что не получится. Бойся, что не попробуешь.
может все таки стоит сделать новое крепление для спинки - без лишних "ушей" и колхоза? Ведь в этом нет ничего сложного, просто вырезать лист и просверлить пару отверстий.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 29