купив з неробочим амортом поставив на 32 см від дрозда, заказав польщі оригінал будем міняти, буду старатись виложувати фото і відео по ходу заміни і підготовки мота до нового сезону
Вітаю! Гарний байк. Мрію у майбутньому про такого, але десь прочитав, що у Варадерки занадто великий розхід пального та й для міста, на кожен день, він погано підійде. Sanuch, що скажеш? Правду пишуть?
_________________ То ж тепер летімо, брате! Годі тліючи стояти, Коли маєш крила, То літати мусиш ти.
Вітаю! Гарний байк. Мрію у майбутньому про такого, але десь прочитав, що у Варадерки занадто великий розхід пального та й для міста, на кожен день, він погано підійде. Sanuch, що скажеш? Правду пишуть?
ще рано робити висновки але вже можу сказати що по місту мене задовільняє мот, з пасажиром досить легко маневрувати, легко тримати рівновагу на малих швидкостях, ріст в мене 181см. по розходу я бистро не ганяю 100-120 розхід до 6 літрів вложуюсь але без різких прискорень. та коли навалювати розхід на любому транспорті буде не адекватний, мотом довольний як слон мягкий удобний комбіновані тормоза поки нічого поганого сказати не можу, відкатаєм сезон, думаю інфи по ньому буде багато
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 13