удивительно что потянул стартер акум от бесперебойника, у них клемы такие хлипкие, октрытие что не отгорают. А так да, такой аккумулятор дешевле значительно мотоциклетного.
Мото: x-road 200
CocoS писал(а):
удивительно что потянул стартер акум от бесперебойника, у них клемы такие хлипкие, октрытие что не отгорают. А так да, такой аккумулятор дешевле значительно мотоциклетного.
Клеми не відгарають це факт, але раз на 5-7 заводок впирається, стиск не може провернути.
Як і обіцяв , заваяв інструментальний бокс, попалась під руку коробочка від інструменту ще тих часів.
Вложение:
P1250080.JPG [ 75.63 KiB | Просмотров: 13354 ]
Вложение:
P1250082.JPG [ 64.7 KiB | Просмотров: 13354 ]
Вложение:
P1250083.JPG [ 63.83 KiB | Просмотров: 13354 ]
Прошу сильно помідорами не закидувати , знаю що при відкритті все випаде, але я вже найшов чехол-футляр від авто домкрату, по розміру як на заказ шитий, в якому буде весь інструмент.
Викторыч писал(а):
gas20 писал(а):
Прошу сильно помідорами не закидувати , знаю що при відкритті все випаде, але я вже найшов чехол-футляр від авто
Помидоры не наг путь Роман на мой взгляд это уже совсем перебор, смотрите как с завода аккуратно расположена сумочка для инструмента у Honda XR250r
Викторыч ви знаєте, я мабуть в ту сумочку ключі від гаража не втисну, а інструменту багато не буває, я переживаю шоб цього хватило на все. І як правило коли є весь інструмент, то все буде хокей, а коли нема то лажа гарантована.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 33