Зарегистрирован: 28 май 2014, 20:33 Сообщений: 121 Откуда: stanislav
Мото: x-road 250 & mikilon M96
Опишу проблемку - стоїть мотик,нікого не трогає... і тут бачу з трубки переливу карба потекло пальне Забув сказати - кран бака відкритий Витекло десь грам 20-40... через хвилину другу- знову витекло- враження що не тримає клапан поплавкової...Це саме відбувається коли мот на підставку висадити. Фото не робив- пляму бензину під мотом можна уявити . Тепер питання- Хтось мав таку проблему? Як вилікував? Лізти в карб не дуже хочеться,але як треба - то треба Якщо в когось було подібне ,напишіть
Зарегистрирован: 07 май 2014, 08:18 Сообщений: 208 Откуда: Киев, Украина
Мото: CRF450X
nimec писал(а):
Опишу проблемку - стоїть мотик,нікого не трогає... і тут бачу з трубки переливу карба потекло пальне Забув сказати - кран бака відкритий Витекло десь грам 20-40... через хвилину другу- знову витекло- враження що не тримає клапан поплавкової...Це саме відбувається коли мот на підставку висадити. Фото не робив- пляму бензину під мотом можна уявити . Тепер питання- Хтось мав таку проблему? Як вилікував? Лізти в карб не дуже хочеться,але як треба - то треба Якщо в когось було подібне ,напишіть
Было 1 раз такое, потом прошло, но были не лужи бензина, а на ходу он капал постоянно, отдал карб на регулировку, поплавок подровняли и все норм
Саша, тут по описах виходить що під голку щось попало , і він стравлює.... Стоїть і плює бензом. Погугляв і прийшов висновку- зняти ,почистити і регульнути))). Зроблю відпишусь
Зарегистрирован: 07 май 2014, 08:18 Сообщений: 208 Откуда: Киев, Украина
Мото: CRF450X
nimec писал(а):
Саша, тут по описах виходить що під голку щось попало , і він стравлює.... Стоїть і плює бензом. Погугляв і прийшов висновку- зняти ,почистити і регульнути))). Зроблю відпишусь
Я когда сам разобрал, все чисто было, под иглу что то может тогда и попало когда струей лило
Все вирішилось - навіть не розбирав закрив краник, відкрутив дренажний чи як правильно зливний болт з низу карба, потім відкрив кран трошки протекло бензинки Потім болт закрутив і о чудо карб плюватись перестав Просидів біля мота години зо дві і нахиляв його і тряс його - не плюнув . Видно під голкою всетаки щось було - коли бенз тік,то щось і вимило!
Та стоять дві штуки. Чи Ви маєте на увазі ще один вліпити між краном та карбом?Ті що стоять (прозорі) , видно в них і воду з бензи і крупинки темного кольору- значить свою роботу майже роблять. Я би радий ще один врізати - но там і без того з'єднань на магістралі забагато
Докину фото побаченого в карбі- зробив раніше але скинув на комп і аж сьогодні знайшов)))) Як я зрозумів - та чорна как - то китайська висохша бензинка(((. Такий вид був і в поплавків і в жикльорів(
Рекомендую родные топливные фильтра поменять т.к. внутри у них просто пластиковая сетка, поставьте вот такого плана , бумажные и фильтровать будут лучше. Недавно свой карб разбирал, там все идеально чисто.
Рекомендую родные топливные фильтра поменять т.к. внутри у них просто пластиковая сетка, поставьте вот такого плана , бумажные и фильтровать будут лучше. Недавно свой карб разбирал, там все идеально чисто.
Илья CocoS извини, такие не годятся. поясню Была у меня морока с таким типом фильтра что показал Илья, техника не желала ехать, и тупо глохла, после долгих поисков причины и совета Андоея SAVA оказалось что состав клея на котором крепится бумага растворяется бензином и забивает бумагу фильтра. Хрен бы догадался при осмотре новый и чистый фильтр, но бензин самотёком с бака через него уже не бежит.
Купил и поставил другой топливный фильтр с металлическим каркасом, и сразу забыл о проблеме глохнувшей на ходу техники.
Викторыч, спасибо, буду знать. Ну у меня как раз с металлическим каркасом, я видимо просто не удачный пример подобрал, думал разницы в них нет
Прикол в том что раньше я без проблем пользовался той моделью что вы показали, ставил на Тайгер Кам, Априлию, Дайтону и Турер, поэтому и купил по весне такой же для квадроцикла, видно производитель изменил состав клея без испытания, ХЗ через сотню км после замены новый фильтр не пропускает бензин, для меня это факт.
Стоять два з вставками металевими,до того стояли з магнітами,а ще до того такі як рідні.На разі хочу на пробу взяти розборний(він розмірами менший),і в любий момент можна почистити))).
Причина не в фильтре, а в бензине. Количество смол привышает норму, такая дрянь творится на запрвке ANP(вроде бы она, уже не поню). Я заливался 95энерджи, после 3к пробега отшкреб смолы с жувачку. После этого заправляюсь только на НТС 95премиум(красный), 8к отскакал, разобрал карб, а он как новый. Фильтра родные стоят, пробега уже 14к.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 97