Зарегистрирован: 14 авг 2013, 16:09 Сообщений: 1829 Откуда: Славянск
Мото: Geon X Road 250CB Black
Тел.: 0505286723
Ні! Крутив чи не крутив - то різні речі. Якщо гоцав по лісу та у гори їздив - то таки крутив. А якщо їхав додому то може й і не крутив Я на своєму не можу не крутити. Бо він сам аж тремтить і майже благає щей і он на тот пагорб заїхати
_________________ Молодые мотоциклисты выбирают конечный пункт и едут. Старики выбирают направление и едут.
я поки на обкатці в помірній їзді до 80, то розхід до 3л\100км, сам вражаюсь що так небагато. поки ніде не трушусь, то бенз неперехлюпує в резерв, але рівень там просто неправильний, можливо брак, буває, надіюсь новий датчик потішить коректністю, а ні то може ще щось придумаю)
Зарегистрирован: 07 май 2014, 08:18 Сообщений: 208 Откуда: Киев, Украина
Мото: CRF450X
Kortes писал(а):
:) Ні! Крутив чи не крутив - то різні речі. Якщо гоцав по лісу та у гори їздив - то таки крутив. А якщо їхав додому то може й і не крутив Я на своєму не можу не крутити. Бо він сам аж тремтить і майже благає щей і он на тот пагорб заїхати
Ага, и нельзя не дать газу когда разгоняешься , и так постоянно, спокойной езды нету
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 87