меня уже давно раздражает тусклый свет в моем мотоцикле, и вот руки дотянулись до паяльника поставил автомобильную галогенку и 15 светодиодов на габариты, фото в приложении
Всім привіт,проїхав 2800 км,пропало дальнє світло,коли його включаю лампа гасне,тільки працює мала лампочка габариту,ближнє світло світить.. В чому може бути проблема?
Зарегистрирован: 07 май 2014, 08:18 Сообщений: 208 Откуда: Киев, Украина
Мото: CRF450X
Назарій писал(а):
Всім привіт,проїхав 2800 км,пропало дальнє світло,коли його включаю лампа гасне,тільки працює мала лампочка габариту,ближнє світло світить.. В чому може бути проблема?
Перегорела, у меня до первой тысячи так перегорела
Перегорела, у меня до первой тысячи так перегорела
тоже самое при 500км примерно перегорела спираль дальнего света, поставил такую как на фото светит лучше чем родная, белым, хотя тоже 35/35 Вт.
я просто доставив збоку на вилці по діодній фарі з лінзою, потужність кожної 10Вт. На вилці вже є отвір з різьбою 6 мм. Підключив до габаритів, щоб при ближньому і дальньому світило. Тепер головна фара порівняно з ними просто як бутафорія
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 37