Всім привіт! З'явилося у мене крім рибалки і грибів нове захоплення. Зайнявся я пошуком скарбів Точніше хотілося б знайти скарб та зараз шукаю що є. Отже, купив я собі металошукач. Скажу вам цікаве заняття. Мало того що в мене мотик підходе для таких виїздів, так ще й купу інформації з історії перелопатив. Ознайомився з історією свого міста та района, вичитав таке що навіть і не знав. Звичайно перед покупкою девайса ознайомився із законодавством. В парках, приватних земельних ділянках, заповідниках, заказниках, земель культурної спадщини і тому подібне НЕ КОПАТИ і НІЧОГО НЕ БРАТИ!!! А десь в полі поблизу річки у себе на городі будь-ласка ( про город окремо буде ). Трошки пізніше викладу фотки того що я знайшов
Заинтриговал.Давно собираюсь купить такую штучку.Можно подробней описать модель и параметры поиска.Ждем фото.
Металошукач: Barska Pro Edition. Параметри: Целеуказание: Тип металла, глубина Длина детектора: 394 - 635 мм Питание: 2 батареи 9В Крона Регулировка громкости: Есть Максимальная глубина поиска: до 60 см Тональная идентификация: Нет Балансировка грунта: Автоматический, предустановка Настройка чувствительности: Есть Стрелочный индикатор: Есть Дискриминатор: 5 программ Класс: Средний Тип: Грунтовые/водные Тип схемы металлодетектора: VLF Вес металлодетектора: 1,2 кг
Це гудзик з англійського мундира. Часів громадянської війни. Дане обмундирування поставлялося Англією для білогвардійців. Також поставлялось по ленд лізу в період Вітчизняної війни.На гудзику герб Великобританії лев з єдинорогом, ще щось написано по латині. Знайшов в себе на городі.
Це гільза 1917р. На капсулі надпис КАЙНОКЬ 1 - 17 (остання стара буква "ять" з рисочкой). Вироблялась в зброярському домі Kaynoh Англія. Виготовлялась на замовлення царської росії так як своїх не вистачало. Знайшов в себе на городі пару штук таких.
Интересное хобби, чего там клюнет немного похоже на рыбалку, только вместо наблюдения за поплавком, маслать лопатой нужно. Буду читать тему +1 За создание.
прикольно))) впринципі з такими успіхами можна легко окупитися і щей на варити на металошукачі)))
В принципі можливо. Але сама дорога монета яку я знайшов це 10 коп. срібних 1912року часів Миколи ІІ. Коштує 30 грн. Знову ж знайшов її в клубниці на городі. Нещодавно ходив попід річкою і майже біля самої води (доречі у мене металошукач можна опускати під воду на глибину 15 см.) такий сильний сигнал. ну думаю шось буде цікаве. Копнув, спочатку розгледів срібного кольору перстень з каменем. Почистив, виявився алюмінієвим, біжутерія короче. А який же був сигнал!!!!
Всім привіт. Щойно прийшов з копки. Вирішив на ніч походити з металошукачем. Те, що я знайшов в темноті не розгледів. Коли зайшов до хати, чуть не впав На фото щось схоже на ладанку чи іконку. Причому лише одна частина, ще повинна бути кришечка. Ікона називається Неопалима Купина. Там Зображена Божа Матір з немовлям. В самому верху лик Ісуса. Але саме цікаве....в православних церквах свято Ікони Богородиці Неопалима Купина святкують 17 вересня!!!!!!!!!!Тобто іконку я знайшов на передодні свята!!!!!!! Може це якийсь добрий знак?
+1 Спасибо Павел, что находите время показать и рассказать о найденных сокровищах, это действительно сокровища, вы же могли пройти рядом, и то что не даётся в руки остаётся в земле на века, до полного распада на атомы. Продолжайте пожалуйста тему, находите, показывайте и рассказывайте, это очень интересно.
Паша очень интересная тема и увлечение, есть маленькая просьба, делай снимки макросъемкой, что бы поподробней было видно....
Добре, я постараюсь. Правда фотик фіговий. А це остання знахідка на сьогоднішній день. Гільза з патрона Лє Фошер. Ці патрони без капсуля. Їх ще називали шпилечними патронами.Тобто не кільцевого запалення. На одному з фото, збоку на гільзі видно маленький отвір. Там була шпилька, по якій бив спусковий механізм револьвера. Всередині був картонний капсюль він підпалював пороховий заряд.
Сейчас этот форум просматривают: Google [Bot] и гости: 16