Сьогодні День молоді! Всім міцного здоров'я, успіхів, завжди залишатися молодим і тілом і душею!
П.С. Про молодь. У минулу п'ятницю молода дівчина, в дуже нетверезому стані на мопеді вайпер актів перелетівши через не маленьку кучу щебеню збила металеву стойку в полісадніку і вибила два листа забору у мене в дворі. Ще б трошки збила б і газову трубу. Отаке!
Зарегистрирован: 14 авг 2013, 16:09 Сообщений: 1829 Откуда: Славянск
Мото: Geon X Road 250CB Black
Тел.: 0505286723
Пашка - Несколько раз перечитал пост. Вопросов куча. Главный - перелетела ли девушка через забор и осталась ли жить по месту приземления? Затем - раз день молодости то судя по возрасту в профиле это реально праздник
_________________ Молодые мотоциклисты выбирают конечный пункт и едут. Старики выбирают направление и едут.
Дівчина жива. Але здорово побита. В основном травми голови і обличчя. Коли дружина винесла їй рушник, вона почала просити вибачення за поламані квіти в полісадніку. По ходу під дією алкоголя вона не зрозуміла що з нею трапилося. Зі слів свідків через кучу щебеню вона летіла разом з мопедом.
молода дівчина, в дуже нетверезому стані на мопеді вайпер актів перелетівши через не маленьку кучу щебеню збила металеву стойку в полісадніку і вибила два листа забору у мене в дворі. Ще б трошки збила б і газову трубу. Отаке!
запрошуй до клубу ) …
_________________ кататися можна на чому завгодно...
Всім привіт. Допоможіть розібратись в ситуації. Значить група байкерів виїхала в дальняк, один мотик зламався, причому зламався конкретно. До дому 400 км. машина з причепом забере лише наступного дня. До кінцевої точки маршруту ще їхати 200 км. Водій зламаного мотика вирішує заночувати при дорозі (поруч заправка) і дочекатися друга з машиною, один байкер вирішує залишитися з ним. Решта їде далі. В результаті всі посварилися. Як би ви поступили в даній ситуації?
П.С. Решта з групи все ж доїхали до кінцевої точки маршруту. Приїхали лише під вечір. Переночували і додому.
Зарегистрирован: 14 авг 2013, 16:09 Сообщений: 1829 Откуда: Славянск
Мото: Geon X Road 250CB Black
Тел.: 0505286723
Пашка - все как в жизни Я когда великом увлекался то так и было. Если цель просто покататься то ссорились часто. Часть едет медленно и с остановками, часть прут, як скаженi, и команда рассыпается на группки после 50км пробега. А вот если ехали в интересное место- на озеро или в лесу оттянуться то все ехали по силам самых медленных, все классно и дружно. У вас тоже поездка интересная. 400+200 х 2 = 1200 км чтобы доехать, переночевать и ехать обратно. Ехали то зачем?
_________________ Молодые мотоциклисты выбирают конечный пункт и едут. Старики выбирают направление и едут.
Коло нас багато байкерів зупинялось але нічим не могли допомогти. У мотика коленвал пополам, відкручуєм кришку і диск зчеплення просто випадає на асфальт. Зупинився один мотоцикліст звати Коля їхав з Києва на щойно купленому байку х'юсонг GT 650 R в Дніпропетровськ спитав чи можна нас сфотографувати. Фотка класна розібраний мотоцикл у Дімона в руках диск зчеплення. Поки стояли розмовляли Коля постійно шукав ключ від свого мотоцикла. Ключ без брелка саме кільце. Так я йому подарував на згадку брелок-фонарик на сонячній батареї. Він сказав що в нього нема нічого взамін але покопавшись у рюкзаку подарував мені ізоленту . Потім він поїхав а ми пішли на заправку за морозивом бо дуже спекотно.
Я тут раніше писав, як дівчина в нетверезому стані на мопеді влетіла мені в паркан. Сьогодні я зрозумів, що мій паркан володіє магічною силою. П'яний мужик на жигулях протаранив мені забор Ще й хотів втекти з місця пригоди. Короче мужика знайшли, сказав що все відремонтує. Блін, ну чесне слово задовбали!
Зарегистрирован: 25 май 2013, 11:36 Сообщений: 1073 Откуда: Макеевка
Мото: GEON Invader 150
Тел.: 380958273126
Пашка писал(а):
Я тут раніше писав, як дівчина в нетверезому стані на мопеді влетіла мені в паркан. Сьогодні я зрозумів, що мій паркан володіє магічною силою. П'яний мужик на жигулях протаранив мені забор Ще й хотів втекти з місця пригоди. Короче мужика знайшли, сказав що все відремонтує. Блін, ну чесне слово задовбали!
Паша,просто тебе оказывают повышенное внимание
_________________ Люблю три вещи:жену,мотоцикл и жену на мотоцикле
Застрахуй забор А ещё можно большую мишень нарисовать, и в центре крупным цифры 10000.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 16