Ребят в мене по дорозі додому на Петріці знаходиться точка яка займається вишивкою, якщо це актуально можу в них спитати ціну. Якщо не помиляюсь ціна залежить від розмірів і кількості стяжків. Бачив у них на стенді символіки Київских мото клубів...
Спитай, бо був сьогодні в одній конторі, так мені аж 100грн. нарахували
Я сделал в ширину 10см. Нужно много стежков на крылья и щит. Закинул макет еще на одну фирму для прощета стоимости.
Такс давай прикинем, что имеем, два рукава 200 грн + на спину 30см ширины +300грн итого 500грн (примерно) не мало, но если брать во внимание что это делается ОДИН раз, и качество материалов и изделия отличное, а потом только перешивается на новую одежду то кусается конечно ......но ....я бы себе позволил такую роскошь подсобирав денюжку
Зарегистрирован: 28 фев 2011, 16:36 Сообщений: 861 Откуда: Стольний град Київ, Троя
Мото: Зоня Metalic
Тел.: *
RuLeS писал(а):
ЛазарьРебят в мене по дорозі додому на Петріці знаходиться точка яка займається вишивкою, якщо це актуально можу в них спитати ціну. Якщо не помиляюсь ціна залежить від розмірів і кількості стяжків. Бачив у них на стенді символіки Київских мото клубів... Спитай, бо був сьогодні в одній конторі, так мені аж 100грн. нарахували
Вибачайте що не написав раніше, на роботі був аврал їхав пізніше вони були закриті, перед святами попав до них. Що я можу сказати **** за таку ціну я сам напис вишью )) там йомайо а не ціни напис слова в 1,5 см і 9 букв свої (тобто яки приносиш ти) коштує приблизно 97 грн, якщо слово більше 9 символів то це все рахується 2 словами. Більше розмір ціна змінюється пропорційно, вобщем це не варіант . Тимбільше вониж не вручну шьють а з топомогою ком.машинки
З.И. На вихідні дружині робив маг.ключ від хвідних дверей 40грн. чувак взяв в мене зразок, приложив до прибора, потім приложв туди заготовку, все готово, вся процедура в нього зайняла 20-30 сек... . Де собі знайтитаку роботу )) за 30 сек 40грн
Всем привет! Сегодня сделал пробный шеврон на рукава футболки. В таком маленьком размере макет не очень подходил, пришлось немного упростить дабы плоттер хоть как-то мог его вырезать.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 5