Доброго всім дня. Така проблема, купив мотоцикл, вже знав що муфта підзалипає, але зазвичай з 2го разу заводився. Після місяця простою мотоцикл не хотів заводитись і с пробах його оживити схоже муфта і померла. Чутно що стартер крутиться, але мотор не обертає. Знайти в наявності не зміг, може хтось хнає аналог який підходить?
Хонда ребел и аналогичные двигатели, от китайцев. А ты разобрался что ИМЕННО В ТВОЕЙ муфте не работает, там бывает грязь не дает роликам выйти из пазов, а лечится просто, снимаеш колокол отсоеденяеш муфту и чистиш. еще бывает пружинки лопаются, заменил и все...... viewtopic.php?f=14&t=1092&start=550
_________________ Четыре колеса возят тело, а два - ДУШУ!!!
Я ще поки не розбирав. Через події знаходжусь не вдома і не маю змоги сам покрутити, тай це перший мій мотоцикл. Зараз шукаю по місцю якийсь сервіс і будемо розбирати дивитись. Теми на форумі читав, там також після простою біда трапилась. Просто я прихильник того щоб за можливості міняти деталі, але по ходу треба щось "видумувати". В будь якому випадку потім відпишу, особливо якщо аналог знайду
Зарегистрирован: 16 апр 2012, 00:11 Сообщений: 857 Откуда: Василівка
Мото: Kawasaki Versys650, Geon Tourer350 і вельчік)
Richter писал(а):
Я ще поки не розбирав. Через події знаходжусь не вдома і не маю змоги сам покрутити, тай це перший мій мотоцикл. Зараз шукаю по місцю якийсь сервіс і будемо розбирати дивитись. Теми на форумі читав, там також після простою біда трапилась. Просто я прихильник того щоб за можливості міняти деталі, але по ходу треба щось "видумувати". В будь якому випадку потім відпишу, особливо якщо аналог знайду
Тю...Якщо прихильник міняти на нове то замоляй нову оригіналтну муфту і не " вигадуй" Якщо хочеш вигадувати, то купуєш ремку зі 150-200км з роликом діаметром 10,2мм, зтачуєш його по довжині з 11,5 до 10,5 ставиш нові пружинки з циліндриками і радуєшся. Що до обгонки з ребела ,то одна муфта не підійде, вона має інше кріплення тому міняти тільки з ротором( якщо в тебе карб звісно)
зробив я обгонну муфту. в результаті: купив ремкомплект з роліками 11,5 довжиною. 2 моїх були цілі, 3й замінили в набору підточивши. також одразу поміняв сальнік на коленвалу і кришці щоб двічі не лазити. якщо муфта сама ціла схема з ремкою виглядає досить робочою
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 18