Усім привіт! Придбав собі першого, двуколісного друга... Приймайте до своїх лав:)
Поки байк буде стояти в магазині і чекати сезону, тому що залишити мені його немає де (поки що)
В комплекті є дуги, центральна підніжка та кріплення під кофри (подарунок від продавця:)), але ще поки не встановленні... Мот новий - 2014го року випуску. Карбюратор,
Geon Tourer сподобався мені з першого погдяду у далекому 2012 році, і ось нарешті мрія збулася...
Зараз займаюся вибором мотоекіпу... Потрібні мотоботи, ноколінники, черепаха і моторукавиці... Черепаху і наколінники хочу придбати фірми Adrenaline (ціна/якість)... а боти і рукавиці, ще не обрав. Шлем є VEGA ALTURA, купував у 2009 році, коли ганяв на скутері. Але мені здається, що його треба змінити...
Тут планую ділитися досвідом експлуатації моделі 2014-го року, використовувати цю темку як бортовий журнал... Всім дякую за увагу:)
_________________ То ж тепер летімо, брате! Годі тліючи стояти, Коли маєш крила, То літати мусиш ти.
Провідав сьогодні свого красеня. Продавець вже повністтю його зібрав і, якщо можна так сказати, підготував. Дуги були "приколхожені", бо чомусь тюннінг-комплект на турера не підходить на турера , а точніше на версію 2014 року Більш крупний план "генія інженерної думки" вартісттю 350грн Мене дуже турбує як відпрацює такий "механізм" у разі падіння
Ще один ляп підготовки видно на фото: Продавець пообіцяв виправити до наступного приїзду. І це тільки те що видно.... Не дарма розумні люди кажуть, що треба самому свого "коня" збирати... Була б в мене така змога, так би і зробив. Але маємо те, що маємо
Ще трохи засмутила відсутність заглушки, але, як вияснив що її перестали ставити на більш пізніші турери
Та не дивлячись на все, байк просто . Дуже зручний і солідний:) І всі дрібні недоробки можна виправити при наявності бажання.
Декілька фоток:
Зараз з Китаю до мене прямує сигналка з GSM/GPS модулем за 35$ яка у разі спрацювання телефонує на твій номер і пише смски і 2 замки на гальмівний диск .
_________________ То ж тепер летімо, брате! Годі тліючи стояти, Коли маєш крила, То літати мусиш ти.
Хлопці, підкажіть... Проблема наступна - сьогодні помітив, що диллер не встановив мені центральну підніжку. Чувак сказав що видасть мені її окремо ... Бо вони не можуть її встановити тому що не вистачає якоїсь осі яку треба точити або замовляти
Зарегистрирован: 07 дек 2012, 21:24 Сообщений: 161 Откуда: был из Донецка
Мото: был Турер инжекторный.
Тел.: 0632621092
Еще там уши для той оси слабоватые. У меня со временем растянулись, одно даже лопнуло. Пришлось наварить новые. Да и подставка вечно терла о землю в левом повороте. Рекомендую ее ставить по необходимости, т.е. дальняк или обслуживание мота.
Подножка действительно ставится через ось. Пружину лучше сразу поставить посильней и сделать какие то резиновые накладки на маятник т.к. на плохихи дорожных покрытиях будет подножка постоянно бить по маятнику.
Більш детальний огляд сигналки зроблю після встановлення. Замовляв з ebay.
Готуюся до першого ТО. Масло Motul5000 на перші 300км, як і написано в рекомендаціях. Охолоджувальна рідина залишилася після заміни в авто, заллю її. Змазка і очищувач для ціпка і, звичайно, фіксатор різьби:) Ще придбав чохол Oxford для байка(розмір L)
Зараз мотоцикл ставлять на облік. Орієнтовна дата першого виїзду - наступний тиждень
Забрав сьогодні свого "Туріка"... Характер у нього вибуховий ... Коробка працює гарно, але нейтраль піймати важковато. Можливо дається відсутність досвіду. Комфортний і класний байк. Коли сидиш на ньому то він здається величезним і важким, а як їхати починаєш то вся його вага зникає.
Згідно інструкції змінив сьогодні мастило (2,4 літри Motul 5000 10w40), охолоджуючу рідину, затягнув усі видимі різьбові з'єднання, почистив, змазав ланцюг і відрегулював холостий хід, бо 2000 обертів забагато... Виставив на 1000
Знайомство з Туріком. (Рідина у банці - злите мастило.... колір мені не подобаєтья:()
Чохол підійшов ідеально oxford розмір L
На фото історичний момент перший виїзд із салону
А тепер запитання - підкажіть, де шукати роз'єм для підключення сигналки? На електросхемі до карбюраторного тура відмічено а на мотоциклі я не знайшов
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 25