Зарегистрирован: 28 фев 2011, 16:36 Сообщений: 861 Откуда: Стольний град Київ, Троя
Мото: Зоня Metalic
Тел.: *
Володя тему давно прочитав, просто не міг підібрати слів... Просто надзвичайно... Таку красу зробити самому, при тому що і є протистуючи.
Я ось теж переїхав то батьків дружини пожити і ініціював там ремонт. До цього (теж живемо на 1 поверсі) висаджували рози взяв у мами спецом замовляли з закордону, та нажаль наші люди все поломали. Ну тепер вже там живу і теж думаю плотно взятись за палісадник. Хоча там в дворі є КОНТЕНГЕНТ. Та будем боротись . Дякую зо фотографії було приємно дивитись і знати що хтось хоч щось робить, дещо з вашого дозволу візьму собі на задумку
Отжеж а спитати забув , Володя я продивився фото на мейлі.ру судя з фото ви живете десь на окраїні Київа чи мабудь десь в районі Ірпіня-Бучі ... Женя в темі писав що недалеко від його Академскої квартири і від Немеша 15 км. До чого я дізнаюсь, а дружині просто дуже сподобалось як там у вас хотілаб подивитись. То ж я намагаюсь прикинути куди треба буде їхати
Дорогой Андрей(Лазарь).!Вот когда будешь ехать к маме Кабачка,за своим- Зоней(видел,стоит в гараже под двумя одеялами накрыт).По дороге,заедите ко мне.....Милости просим.А гостей,мы,умеем встречать.Кабачек,знает.....
Зарегистрирован: 28 фев 2011, 16:36 Сообщений: 861 Откуда: Стольний град Київ, Троя
Мото: Зоня Metalic
Тел.: *
Cheh писал(а):
Дорогой Андрей(Лазарь).!Вот когда будешь ехать к маме Кабачка,за своим- Зоней(видел,стоит в гараже под двумя одеялами накрыт).По дороге,заедите ко мне.....Милости просим.А гостей,мы,умеем встречать.Кабачек,знает.....
Да ми й самі не спустими раками будемо (як це в гості і спутими руками це не по нашому ), а місце дислокації Володя, Жменчик здав . Я ж сам з Немеша і прописка в мене там . А повж ваш будинок я виходить дууууже багато разів проїжав .
Ну щодо з дружиною заїхати на мото це мабудь ранувато, ще нема достатньої практики, тай із-за невдалого минулого сезону він в мене ще обкатку не пройшов. А на електричці чи маршрутці можна як розпогодиться. Думаю і Женю з його Катею напряжемо щоб приєднались
Мото: Delta EX50QT ( по паспорту)
Cheh Ты молодец!!! Я сам сейчас занимаюсь проблемой дома за городом что б также делать красоту вокруг своего дома.С детства мечтал жить на берегу Днепра за городом.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 5