Всем привет. Зима, безделье. Снял маятник, начитавшись о недостатке или отсутствии смазки. А дальше ступор. То, что имею я не соответствует пересмотренному видео на Ю Тубе. Никакие втулки никуда не крутятся. Ничего вытащить не могу. Хелп. Что делать? Маятник похож на этот:
Шо за паніка у вас Мото: GEON X-ROAD Light 200 з такою ціною на запасні частини, я б добре змащував вісь та втулки маятника, катався та не парився при доглядіі такої конструкції хватае надовго.
Маятник -- X-Road Light 200 1 247 грн
Набор втулок и осей комплект -- X-Road Light 200 186 грн.
Дякую. Я не розумію як можна витягнути ті втулки з самого маятника. Виходить маятник рухається тільки відносно осі без підщипників? Достатньо змастити вісь і не паритися?
Дякую. Я не розумію як можна витягнути ті втулки з самого маятника. Виходить маятник рухається тільки відносно осі без підщипників? Достатньо змастити вісь і не паритися?
Подивіться якщо внутрішня втулка приварена до корпусу маятника то виходить це самий простий підшипник ковзання, якщо ви вже зняли маятник у магазині запчастин до СГ техніки купіть пару тавотниць та шприц вісокго тиску до них, поставте їх у тому місті де буде зручно накачати мастила всередину не знімаючи маятник, таким чином обслуговування займе пару хвилин, буде завжди свіжа змазка, маятник працюватиме довго вам на радість.
По зовнішньому вигляду не приварена. Дивлячись всередину, складається з 3-х частин. Так здається, прнаймні. Якщо підсвічувати видно, начебто, розрив. Вісь відкручувалась дуже важко. Коли гайка була затянута маятник рухався тяжко. Відпустив гайку, під своєю вагою впав на підлогу. Повторююсь, нічого з того, що всередині не крутиться. Якось все це мені не дуже подобається. Яка там будова?
Не можу зрозуміти що за проблему ви знайшли! Розібрали на пихали від душі туда смазки, зібрали і катайтесь на здоровя. Навіщо вам їх з відти витягувати ті втулки? Друге дуло як що вони розбиті. Но як я зрозумів вони в доброму стані. У мене був Шинарей Х Трейл таж сама історія. Ні яких підшипників , просто втулки. Розібрав змастив і забув.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 11