Хлопці, потрібна допомога! Встав на вулиці - не можу завестись. Їхав собі, бачу - немає індикаціі передач. Зупинився і вимкнув запалення, щоб усе первірити. І все - мот не заводиться. Ніяк не реагує на старт. Наче сів аккумулятор - ніякої реакції на стартері. Сигнали повороту працюють, дальній блимк теж блімкає - це той що на лівій ручці спереду. Клаксон теж бібікає. Виходить - зліва на ручці прилади працюють, а зправа - ні. Приборка теж потухла - ані підсвітки, ані рівня палива. Панель мертва (повністю знеструмлена). Тестером поміряв - аккумулятор заряджений. Дивлюся на реле, до якого "+" підєднано з аккума - на виході нуль вольт [з нього плюс на стартер йде]. Може то воно? Сам стартер працює - напряму підключив "+" з аккума. Щоробитирятуйте!
Было я меня такое.в жмуте проводов,тот что идет под баком и уходит к приборке найди и прозвони черный с красной полосой провод,скорее всего он переломан в районе рулевой колонки.после перепайки у меня всьо заработало.
Проблема була у запобіжнику - з лівого боку там пара є. Спочатку не помітив - він був цілий на вигляд. Але при третьому огляді я його вийняв з пластикового корпусу і помітив, що металевий контакт бовтається на колбочці. Ото ж ця ***а й запорола мою поїздку. Шкода, що увесь мот до цього часу розібрав. А контакт до нього дійсно чорний-з-червоним.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 28