Всім привіт! В мене виникла проблема із свічками. їхав на пікнік, спочатку перестав робити 1 циліндр, від чого пропала тяга і їхав максимум 80-90 на 5 передачі, потому чим дальше тим гірше, мот їхав 80 що на 4 що на 5, через якийсь період взагалі почав глохнути, помінявши фільтр свічки і т д змін не було, на 3-тій перебачі байк вже не їхав, глох. Почистив карби відсинхронізував, поставив нові свічки, наче норм, тут вертався додому, знову перестав робити лівий циліндр і прострілювати вихлоп. походу свічці труба, які варіанти, поки я ще не розібрав циліндри, пишу, можливо у вас будуть якісь ідеї. карби норм, сваічки перед поїздкою нові поставив. На перед дякую за поради, а я пішов поки розбиратись і міряти компресію, дивитись до поршнів походу ...
Зарегистрирован: 23 фев 2011, 19:00 Сообщений: 5753 Откуда: г. Украинка
Мото: NAC 25, KLE-650
Тел.: 7846979
Двигатель мне кажется в полном порядке. Больше всего похоже на не хватку топлива. Забит краник, карбюратор. Ещё возможно не в порядке высоковольтная часть. Замени бронепровод, проверь контакты на катушках.
_________________ То что судьба сломала, только любовь починит...
В правому циліндрі компресія 7 в лівому 5, через що, на оборотах робить 1 карб, інколи лівий стріляє з вихлопної. Може підкаже хтось в чому справа? І як правильно зняти головку. перший раз туди буду лізти, не хочу лізти як в сліпу і методом народного тику пробувати. Дякую
Я в Тернополі. До карбів дивився Сіріус. З ними все порядок говорив, но як витявилось почистив і виставив клапана, випускний на оболротах зависав, думав що буде все нормально, але.... Як виявилось, діло навіть не в цьому, виїхав проїхав пару км, їхав під 100 тримав стрілку, і потому в оодин момент просто пропала тяга і швидкість почала падати, скинув на 4-ту передачу і більше 70-80 не їде далі, хочу взнати як підказали датчик холла може накрився, чи можливий такий варіант?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 25