Цікаво, гарно, але враження що переселення народів. Дальше почалась Чорногорія. Вступивши знову в єврозону тут же відчули різке збільшення дорожньої поліції, зміна ритму їзди. Ми законопослушні і нам це було не страшно. Котор ми вирішили залишити на наступний день і перомом через одноіменну затоку на Будву і Петровац.
Чорногорія!!! Є місця напевне у кожного в які ти закоханий і навіть згадка про них в душі викликає теплоту і якийсь щем. Для мене це Чорногорія, нічний Будапешт, ай, багато.
Ловчен - могила - мавзолей Петра Негоша. Запові собі чоловік поховати себе на найвищій вершині і вдячні не тільки нащадки за збережену, відвойовану і обєднану країну, а й мільйони іноземців за можливість полюбуватись краєвидами і задуматись, що таке Батьківщина... Підніматись і зЇжджати з мавзолею можна як з Цетинії так і з Котору. Серпантини і краєвиди неповторні, летовище в Тіват, вірніше зліт і посадка літаків - вражає. Словами це мені не вдасться передати.
Хто буде вирушати в цю країну, звичайно перечитає відгуки і рекомендації, я б рекомендував до огляду ще Скадарське озеро і дорога навколо нього!!!, Ульцин- пляж з чорного піску( вулканічний), дорога вздовж ущелини Тара і сам канйон, дорога на Жабляк і нац. парк Дурмітор. Для віруючих - Цетинія та Острог. Свідомо не згадую Будву, втомлює, хоча...
А далі була ніч в наметі на дикому пляжі і вітер, який не те що не дав заснути, а був страх, що полечу я по хвильках моря з наметом. І якось до ранку родилася думка - Албанія буде на наступний сезон... Так і сталось, розвернув коника в бік Сербії і на Вкраїну милу. Якось так.
Ну і на завершення, всім наснаги і здійснення задумів. Не шукайте і не видумуйте причин, які мають вам завадити , вони тільки у нас в головах ( навіть дружини ).
І минулого тижня тягнуло мене до "Тринога", далеченько, але... Не шкодую, Юбриком пересуватись по пісках і бездоріжжю одне задоволення та й головою крутити на всебіч зручніше. На останніх, вірніше перших знимках гора Макітра і Юбрик на вершині. Гарні краї.
Перемішав порядок в світлинах - тамагочі . Девілька вже зачохлена, готова до продажу і поїздок, Беник тільки з відключеним акумом і майже готовий до зачохлення. А з Юбриком ми ще покатаємся!
Оце товариство - дочекались! Поїздки, плани, .... І все до дупи! А кому 60ть, я про роки... Файно, всім пережити цю заразу ( заодно і інші теж), здоров'я вам і вашим родинам! Не всере... Венсеремос!!!
Зарегистрирован: 09 окт 2015, 18:40 Сообщений: 682 Откуда: Борисполь
Мото: Honda NT 700V
Тел.: (067) 75два-три4-97
Олесь писал(а):
Оце товариство - дочекались! Поїздки, плани, .... І все до дупи! А кому 60ть, я про роки... Файно, всім пережити цю заразу ( заодно і інші теж), здоров'я вам і вашим родинам! Не всере... Венсеремос!!!
Згоден друже! Готувався ще з осені, мріяв... Але все буде добре! Солодші будуть подорожі! Бажаю 36,6
_________________ Не бойся, что не получится. Бойся, что не попробуешь.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 7