Скинув зо два кілограми, болить все, що може боліти.... До речі , при такій їзді працюють такі м"язи, які при інших видах ніколи не працювали. А потім - наївся гарбузової каші. Що ще треба для щастя? Нічого...
_________________ Знати чужу мову - почесно. Замінювати нею мову власної країни - ганебно.
Задня ще нічого, а передню треба зубату. То силікони Хейденау Скаут. Аллроуд ендуро. Як сніг сухий , то краще, А як близько нуля - то забиває карби і лиже. Тоді треба їхати тільки не по дорозі. А взагалі - кайф, досвід і т.д. А зимою - то без слів... Енергії йде багато. Але то того вартує.
_________________ Знати чужу мову - почесно. Замінювати нею мову власної країни - ганебно.
Сидить мій сусід (старий слюсар), п"є чай з пирогами ввечері перед телевізором. Тут почали показувати виступ "Пінк Флойд". Сивий Девід Гілмор класно і поважно грає свою композицію. Сусід сидить, сидить, дивиться, а тоді каже :" Ти диви, який старий, а ше дурницями займається..."
Хто романтик спрвжній, то це - до смерті. Дурію на старість. Хоч і здоров"я, як кіт наплакав. А за моральну підтримку - дякую.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yx7suwKWKkI[/youtube] То один колєга з Бандеровщини пробує техніку перд літньою поїздкою в Монголію. З Новим Роком!
Интересный эффект, зимние фото резко сменяются осенними Природа божественна в своей недоторканности. Виталий +1 за продолжение кайфа от просмотра этой темы
Сидить мій сусід (старий слюсар), п"є чай з пирогами ввечері перед телевізором. Тут почали показувати виступ "Пінк Флойд". Сивий Девід Гілмор класно і поважно грає свою композицію. Сусід сидить, сидить, дивиться, а тоді каже :" Ти диви, який старий, а ше дурницями займається..."
Хто романтик спрвжній, то це - до смерті. Дурію на старість. Хоч і здоров"я, як кіт наплакав. А за моральну підтримку - дякую.
Была такая песня грузинская (на русском языке). Хотел быстро найти гууглом, не вышло. Короче, суть такая, что к старику пришла Смерть. А он ей предложил перед дорожкой выпить по стаканчику вина... И к утру, стеная тяжко (на-ни-на) уползла в кусты бедняжка (дели-води-ла)
DIDO, Кто хочет кататься- тому и зима не помеха.
_________________ Мотоцикл- лучшее изобретение человечества (секс ведь люди не сами придумали)
Виталий! эта фраза не для тебя: ".... Хай навіть всі думають - ідіот, але хоч трохи поїздити в таку пору - казка...." Спасибо за Новогодний подарок в фотографиях!!!!
_________________ Четыре колеса возят тело, а два - ДУШУ!!!
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3