Дякую дуже! Гарно поділитись гарними місцями. Ще є у вас Буша знаменита. на Південному Бузі каньйон ,пороги ,. Якщо поїду в гірський Крим, то по дорозі понад Дністром , а назад - подібними місцями. Їх і у Вас море. Збираю інфу. Дзвони.... Гарних подорожей! То водоспад Шипот ... На жаль легкодоступний.
_________________ Знати чужу мову - почесно. Замінювати нею мову власної країни - ганебно.
Красота!!! Смотрю и так на душе приятно, какая красивая наша страна. Надеюсь что в ближайшее время всю эту красоту увижу воочию! Виталий, если когда будете под Одессой, звоните
_________________ Главное не цель, главное дорога к цели
Красота!!! Смотрю и так на душе приятно, какая красивая наша страна. Надеюсь что в ближайшее время всю эту красоту увижу воочию! Виталий, если когда будете под Одессой, звоните
Не знаю, коли там буду, може хіба мотика там буду брати , бо зараз свій продав, або в серпні - відпустки шматок, якщо на Заході будуть дощі, то попру на Одесу, Крим в дальнобой . Може здибемось...
А це тобі Павле - кримський водоспадик Учан-Су. 90 м Недалеко від тебе. Але видно що дуже легкодоступний. Часом відволікаюсь від теми. Буде час. Ще трохи наліплю прог свій Захід. Дякую за інтерес і підтримку.
_________________ Знати чужу мову - почесно. Замінювати нею мову власної країни - ганебно.
Я был за несколько лет в том "лабиринте" где кино снимали.....по сравнению с ПОЛНОМАШТАБНЫМ фортом конечно лепет!!!! Но все равно был поражен..... Мы в свее время с людьми шарились по КиУРу(а клуб "Красная Звезда" в них даже субботники по расчистке устраивает)
Як по-справжньому любиш такі об"єкти - то цікавішого і більшого не знайти. Він за 1 км від траси. Рівне-Львів. Якби хтось з наших "культиурних" олігархів реставрував хоч би верхню частину форту - на багато років мали би прекрвсне місце для зйомок фільмів. В центральній цитаделі великий музей вийшов би. Просто шкода дивитися,як така махіна руйнується на очах. Поки є на що дивитися, то треба те робити.
Гарних подорожей!
Ще одна остання зимова дорога - по Кременецьких горах. Зима - то клас. Небагато сніжку, під снігом сухо, незамерзло. Мінус 5 градусів... Є в мене хороший колега Ігор. Зузука Інтрудер в нього і УАЗ. Буває , лазимо разом по скелях ,лісах, рідних горах. Ось фрагменти одного лазання. Хочу спробувати переконати Вас , панове, що зима - не обов"язково канікули для мотобратії. Зима - це просто інший погляд ...
Отак з гори Шийка надвечір виглядає Мале Полісся аж до Мізоцького кряжу.Шматок гарної панорами на 60 км. Можна виїхати , якщо хотіти. Трохи терпіння, трохи досвіду їзди зимової, ендури необов"язково. Отакі ліси. з висоти 380 метрів...
А то - каплиця в долині у штабі УПА трохи нижче джерела.
Просто тече собі найхолодніше і найчистіше джерело в Лішні.
Отакий зимовий краєвид з Данилової гори на вікові гори Стіжка. І сюди є виїзд . Літом - тут внизу фестиваль "Братина"
А цю столітню липу на скелі дотла спалив грім, вона відродилася і розрослася , тримаючись за скелю корінням. Кременецькі зимові гори. Тиха, велична краса... Скоро ця краса оживе і розквітне.... І нехай ...
Смотрю на возродившуюся из пепла липу и мороз по коже пробирает, нет не от зимнего пейзажа. От мыслей. Когда сталкиваешся с такой ЖАЖДОЙ ЖИЗНИ в природе, стыд но становиться за нас людей " Венца природы", хныкающих, пьющих, колющихся. когда жизнь ставит препятствия, когда спотыкаешся и падаеш на дороги жизни.... Вот истинная природа, ВОЗРОЖДАТЬСЯ!!! Вечная борьба с вынужденным местом проживания, умение приспособиться, стремление к свету.... Люби, теряй, желай и сожалей! Споткнувшись, падай и вновь в дорогу! Гони мечту и вновь гонись за ней! Вот НАША ЖИЗНЬ!!!! Ничто, НО КАК ЖЕ ЭТО МНОГО!!! Звыняйте не помню автора Не оплакивай, ближний, вчерашних потерь! Дел сегодняшних, завтрашней меркой не мерь! Не былой! Не грядущей! Минуте НЕ ВЕРЬ! ВЕРЬ МИНУТЕ ТЕКУЩЕЙ!!! БУДЬ СЧАСТЛИВ ТЕПЕРЬ!!!
_________________ Четыре колеса возят тело, а два - ДУШУ!!!
Життя варте того, щоб його любити. Дякую за розуміння і підтримку. Ну, хто там казав, що байкери - народ несентиментальний? Тільки пиво і люблять! Воістину - два колеса возять душу... Гарних подорожей! П.С. Ще щось , дасть бог , наліплю.
А то літечко 2011. За Манявою вище 6 км по річечці Поїхав не туди на скит і водоспад , де всі пхаються , а в нетрі направо. І отакого познаходив.
Непросто в дощ було добратися сюди. Страшенно носило. Ні рук ні ніг не було. Але в дощ контраст саме той. Насиченість .як вдосвіта.тільки без туману.
Але того вартує. Мости розмило, 60-70 См бурхливого потоку , але які місця.
Притока. Там їх кілька. Треба сухої погоди. Не добратись. А як хотілось ще кілька ракурсів зловити. Страшно слизько. Висота 14м. Злізти нереально.І краса нереальна...
Цей камінчик 3х4 метри, а малюнок? Як вам.? І форсувати річечку прийшлось два рази. Туди , а потім після дощу назад - ще веселіше...
а тут ведмедик вдосвіта малинку їв... соколові скелі. руна То вже я добрався на Закарпаття. А ось і мій коханий Воєводин , в щілинах леопардові саламандри , соколові скелі
Думаю , хто отаке любить, тому спортбайк тяжкий не підійде. І меніт також. Таке...
Дякую за підтримку, розуміння. шукаю в архівах своїх старих фотки . поки хворію . маю трохи часу . ліплю. Красу Бог дав для всіх. Як зможу . потрохи поділюсь з радістю. Дуже сумую за своїм маленьким китайчиком , збираю копійки на Турер . Хандроз. Таке...
Зарегистрирован: 10 май 2011, 17:36 Сообщений: 1024 Откуда: Ukraina, Vishneve
Мото: Geon NAK 300
Очень впечатляюще !!! Просто завораживает !!!! Если бы еще ссылку с отметкой объектов на карте, например с Яндекса ( http://maps.yandex.ru/-/CFflvANW ) Хоть с высоты птичьего полета глянуть...
_________________ На вкус и цвет все фломастеры разноцветные.
Дуже шкода , але я в цих справах повний нуль , як і в фотошопі. Буду вчитись. А поки - приколюсь . Оскільки без мота - хандра поки що - то дні тепер називаю отак - ТОНЕДІЛОК ПОТВОРОК СПЕРЕДА ТОВЧЕРГ П"ЯНИЦЯ ЗУДОТА ГНИДІЛЯ Отак поки без коника живу. А катаюсь на ослику- скутер ЗУЗУКА
ДРАГОБРАТ серпень 2011 Спочатку 9 км підйому з Ясіні дуже непростого. Мій вузькоокий Вікінг 150 все витримав достойно. Хоч і не ендуро, але добра була техніка, служить надійно і далі.
А це - Драгобрат ,гора Стіг 1768 м, найвищий і найекстрімніший гірськолижний курорт України
До озера Ворожеське 4км. І як завжди в горах - дощ почався через 5 хвилин і надовго. Шкода. Я за годину лівим траверсом добрався б.
Чорничник у цьому ліску - по груди . А чорниці - майже невелика вишня.
Драгобрат - то без слів... До зустрічі! Далі -вперед , на Полонину Руну...
Не страшно - вмерти , страшно - не жити.
Почаїв побудували на свої власні кошти Микола Потоцький і Анна Гойська , українські магнати, греко-католики. На жаль , російська церква захопила наші святині і перетворила на шалені бізнес- центри , які нічого спільного з духовністю не мають. В Онишківцях взагалі - дикуньська російська праваславная секта леонтіївців. Активна реклама для білорусів, східняків і росіян, які в основному сюди їдуть , як туристи. До всіх людей у російських попів відношення , як до плебеїв. Поводяться тут, як фарисеї в Єрусалимі. Вони і тільки вони - єдині канонічні богоносці . .Шкода. Я місцевий, то все добре знаю. Я християнин, але це - не християнство... Але тут є багато незапаскуджених російським бізнес-попівством місць,гарних, хоч би Підкамінь , не менша святиня і т.д. А у Кам"янці і Хотині я був . Обходив багато. Клас. В Сатанові. Хмельниччина багата і попереду.
На рахунку 69 замків маю. Збруцький каньйон, Дністровський каньйон ,товтри ,Карпати ,трохи облазив. Класних місць дуже багато. Хочу в Бакоту до вас і добити трохи товтрів ... Дальнобой на Карпати планую з 15 серпня на днів 10. До того рейди коротші і багато. Порадити і підказати- без проблем. Дзвони , поговоримо. Як мінімум близькими біля мене місцями, що ти не бачив проведу. А може синхронізуємось на якийсь день-два. Гарних подорожей! П.С. Над центральними трасами не дуже шо є... А Карпатами варто їхати великими зигзагами. То окрема тема.
Обіцяв раніше пошукати фотки ще одного унікального місця і людини.
Думаю, що таке в наш час мало хто уявляє. То між Перечином і Кам"яницею, ліворуч від траси є закинутий і захаращений ,але гарний табір "Скалка" Ужгородського університету . Через пішохідний міст на ту сторону Ужа, через табір і стежкою 100м наверх. І там подалі від людського гамірного шуму сховалася отака унікальна хата і господарство. Про це я пишу не перший, але думаю тут небагато хто це бачив.
Здалеку хатка видається маленькою, хоча насправді вона кругла і десь діаметром метрів 7. Два поверхи. Посеред зелені її непросто знайти.
А от і сам господар , скромний тихий біолог Олег, який живе ОТАК . Я спитав дозволу на фотографування . Зробив кілька фотографій. Трохи поспілкувавшись, зрозумів, що Олег сюди прийшов жити не для реклами, а з глибоких переконань. Прийшов ,щоб жити так , як він хоче. І думаю, що має право на спокій. А так він Олег Мельниченко. В НЕТІ потім знайшов. Дякую Олегу за те , що підказав ,як добратись до Ворочевського вулкана.
Все тут , як в ранньотрипільський період, навіть драбина скріплена ликом. Зверху перекриття плетене, як кошіль. Вікна овальні, все з глини, лози, ліщини. Там зверху великий кошик - як ліжко.
Підвішені в"язки цибулі,часнику, сушене зілля.
Навколо - виноград, квасоля, город ,садок, і все розплановано у формі сонця з променями. Уважно придивившись , побачив багато елементів чіткої системи і глибокої гармонії. У центрі всього - кругла хата з глини, Все тут кругле , як сонце.
Отакі "ворота" ,живі ,чи перелаз, Все тут природнє , просте і дуже скромне. Так жили наші пращури багато тисяч літ тому. Це відчуваєш тут сповна. Будь здоровий хлопче, живи ,як знаєш. І нам , суєтним , покажи приклад злагоди з собою і гармонії життя. Не все золото, що блищить...
Зимою я їхав на Красію на лижах возитися, то з дороги поміж голих дерев розгледів покриту снігом хатинку.
П.С. Я Вам шановні , відкрив цю сторінку не для того, щоб приперлись туди галасливою бандою . Будьмо завжди людьми, поважаймо інших, навіть ,якщо вони ЗОВСІМ ІНШІ... Таке...
По можливості , як обіцяв на початку теми, буду ділитись і обмінюватись з Вами , шановні мотобрати. Пишіте, дзвоніте. Буду радий .ДІДО.
Жду тему. Очень интересно узнать, что за зигзаги такие.
Я не мав на увазі буквально нову тему на форумі, хоча може і варто її зачепити. Мав на увазі , що тему ефективного і насиченого маршруту Карпатами треба розробляти відповідно до інтересів групи, специфіки техніки , похибки на погоду, способу ночівлі ,досвіду їзди горами і т.д. Я їду сам, спосіб спартанський, лізу високо. А інакше - сенс ? Стандартний маршрут - Львів -Ужгород -Яремча- Франківськ малоцікавий. Приклад - у тебе Трансальп , а у колєги - чопер, то шо з того вийде. Казав мій дід " Братайся віл - з волом , а кінь - з конем" Або я напишу, так як для себе, а Вашій компанії то все ні по часу, ні по специфіці не підходить . Поки може так - береш в руки карту Карпат, дзвониш і ми спокійно покрутимо варіанти і подумаєм. Без проблем. Залежно, що цікавить, чи високо ,чи комфортно, чи спартанці , чи просто пива попити ... Дзвони , поговоримо. От звідси і " зигзаги" різні. Таке... Хребет Синаторій .скеля зі сторони Ворочевського вулкана . Я добираюсь до "таких" місць. Але чи то всім треба?... Не маю права складати маршрути , такі , як собі... Самі бачите. Маленький зиг-заг на 12 км в сторону і 1050 м догори...
Очень красивые живописные места!!! Спасибо Виталий что знакомите нас с такой красотой
Прошу, Мені не шкода. Буде час, натхнення, то ще наліплю. А то - річечка Латориця біля Сваляви. Драйвова ! По Дністру і Ужу я вже плавав. Ше хочу тут... То - розвіддані... Літом примірявся, принюхувався...
Таке...
Ще один рейд або зигзаг біля Перечина в Карпатах . Місцевість мало кому відома навіть на Заході . В нас теж багато народу катаються стандартними місцями . Я стараюсь викласти маловідомі і унікальні місця. Тепер знайшов я мапи з Ворочевським вулканом. Вулкан - то Антоловецька поляна на карті.Там ще є Долина глюків - народ туди пішки ходить, табориться, ночує заради дивних небачених снів. Тільки тут таке буває .компас місцями дуріє абсолютно. Тут для всіх ендуристів - роботи .непочатий край. І об"єкти унікальні. Саме мій маршрут - тонка червона лінія. Позначено на місцевості жовтими позначками для велосипедистів від Невицького замку і наверх біля будинку лісника і далі.
Дороги до вулкана чим далі, тим веселіші, далі і фоткати не було як. Буки тут обхватом метр і більше. Праліс.
Частина жерла вулкана, в долині є місце для привалу, стіл ,лавки. Рослинність тут унікальна.
А такий трон є на світильнику. Тут часто тусуються гірські роверисти. Траса - для них.
Тут біля цього класнючого привалу - джерело, гриби, горіхів повно.
А то кінцевий мій пункт. Скеля з видом на Синаторій. Краса. Злазити вниз , щоб фотканути всю висоту вже не було сил. Місця тут унікальні і все. Далі можна було спускатись в Тур"ю Ремету до траси. Але колії по хребту і води море. Дуже мокро. Вертався назад тим самим ходом, чого майже ніколи не роблю. Таке.. Хочу сам і бажаю всім ендуристам побувати тут і добити всі унікальні точки .
П.С. Біля Ворочево на карті пише "онерлаг" - ото там живе Олег - біолог в своїй хатинці.
Віталію, я в захваті від ваших подорожей і вважаю що ви робите велику справу ділячись інформацією про чудові куточки нашої країни з іншими. Надзвичайно цікаво читати, чітко, ясно і інформативно. Тут багато мотолюбителів які з великим задоволенням скористаються вашим досвідом подорожей. Дякую вам за вашу тему, її важливість важко переоцінити
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 12