Вітаю товариство! Я Лесь, колись на форумі дописував, а заглядаю постійно. (нагадує анонімних алкоголіків), Катаюсь на Бенику Трк 502, а звертаюсь до форуму в пошуках такого ж повнолітнього як я, або з правом виїзду за кордон. Напрямок море, тепле, на довго, рушаю початок червня. За війну пам'ятаю, чим можу допомагаю (це що б попередити не потрібні дописи)
По дивився на свої дані... Треба програму, що б роки міняла чи рахувала 65! Ще того року дружина мовчала в одинку проїхав Польщу, Словаччину, Чехи, Угорщину, Румунію це до того, що ще при пам'яті та згинаються суглоби З мотоциклів залишились два Беник 502 (колись опишу) та скутер SYMка 150см. Все виправив у особові справі
Зарегистрирован: 16 апр 2012, 00:11 Сообщений: 857 Откуда: Василівка
Мото: Kawasaki Versys650, Geon Tourer350 і вельчік)
Олесь писал(а):
По дивився на свої дані... Треба програму, що б роки міняла чи рахувала 65! Ще того року дружина мовчала в одинку проїхав Польщу, Словаччину, Чехи, Угорщину, Румунію це до того, що ще при пам'яті та згинаються суглоби З мотоциклів залишились два Беник 502 (колись опишу) та скутер SYMка 150см. Все виправив у особові справі
Чекаю на розповідь з фото, а то це не діло. Та по плануванню тріпа хочется почути(почитати)
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 9