Зарегистрирован: 28 фев 2011, 16:36 Сообщений: 861 Откуда: Стольний град Київ, Троя
Мото: Зоня Metalic
Тел.: *
Ага фоткі гарні, яскраві. Як раз траса до нас з Кабачком)). На 1 в мене волося вилізло з під балаклави і так як жарився в бронікурточці з потом прилипло до чола і трохи заважало ). Добре що потім на світофорі поправив... Да ще й чумодан ззаді тянув, нагрузив барахла туди, нада передивлятись на щось більш нормальне, а то в рюкзат для ноута напихав всього що він був схожий на величезний мяч Слав ми тебе цінимо, ти в нас молодець і репортаж вела і душа компанії, і побігла Женю рятувати (шкода я вже спав і не чув), і навігатор наш
Зарегистрирован: 25 мар 2012, 11:00 Сообщений: 342 Откуда: Киев, Украина
прости просто не удержалась. два дня сидела с цветностью. это легко, но фоток так много было, а сидела в основном ночью и засыпала за ними. больше не буду.плюс размер менять. но вообщем я очень рада что у меня получилось много интересных кадров))))
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6