Мото: Honda CBR600F4i Sport
Тел.: 06ЗЧO57822 097888ЧО69
Є таке... На покращення мота нема часу, погода ніяка (ні мото, ні лиж). На наступні вихідні в Бук, може звіт буде у відповідній темі. Фото з протасова, приїхав покататись в суботу. І в неділю. І на минулих вихідних 2 рази...
_________________ Лучше байка может быть только лучший байк.
Хороша фотографія класного зимового відпочинку, правда це коли є сніг і легкий мороз, у нас на сьогодні, мокро, брудно, мрячно і гидотно. Ось яка погода таке і настрій......убите нах, ще і на форумі перекинутися словом ні з ким, зовсім худо
Викторыч,неотчаивайся.Все будет гуд.Просто не все адаптировались.У нас эндуристы активизировались.Прям кучи грязи на двух колесах катаются)))
Дякую все розумію, напевно мене таки мототоксикозить цей час треба перетерпіти, до нового року завжди так, а після НГ вже якось морально легше, виходить з вершини піку зими, котимося вниз до весни, зеленого літа і задоволенню управління мототехнікою. Ех....скоріш би.
А я сейчас чаще всего пересматриваю старые отчеты о поездках и фотки которые не вошли на форум из-за огромного количества...... так немного помогает от этого нудного ожидания погоды.... ну и конечно не взирая ни на что, строю планы, и пусть они не исполнятся полностью. но как говорится: - мечтать НЕ ВРЕДНО!!!! вредно НЕ МЕЧТАТЬ!!!! наверно я никогда не стану реалистом.......
_________________ Четыре колеса возят тело, а два - ДУШУ!!!
А я сейчас чаще всего пересматриваю старые отчеты о поездках и фотки которые не вошли на форум из-за огромного количества...... так немного помогает от этого нудного ожидания погоды.... ну и конечно не взирая ни на что, строю планы, и пусть они не исполнятся полностью. но как говорится: - мечтать НЕ ВРЕДНО!!!! вредно НЕ МЕЧТАТЬ!!!! наверно я никогда не стану реалистом.......
Юра якщо є цікаві і унікальні фото які ми не бачили, то чому не вибрати самі класні і не викласти в теми. Це було б здорово саме зараз. Якщо є час поділися.
Підкажіть як можна на Geon Parts замовити запчастину? Зробив заявку 13 грудня на амортизатор (ціна 831 грн.). Заповнив форму і відправив листа. Сьогодні вже 21 грудня відповіді ніякої. В прайсі на сьогодні ціна на амортизатор 928грн. Це як розуміти? Ну про курс долара зрозуміло, мене цікавить вони хоч пошту свою перевіряють. Раніше хоч телефони були. а зараз і ніяк зв'язатися з ними. Якщо товара немає в наявності, будь-ласка, напишіть що товара немає. Залиште хоча б номер телефону, щоб можна було уточнити що? коли? і як?
Не оплакивай, ближний! Вчерашних потерь! Дел, сегодняшних , завтрашней меркой не мерь! Ни было, ни грядущей минуте, НЕ ВЕРЬ!!!!!! ВЕРЬ!!!! МИНУТЕ ТЕКУЩЕЙ!!!! БУДЬ СЧАСТЛИВ ТЕПЕРЬ!!!!
Ребята, пусть все невзгоды и разочарования, остаются сзади!!!!! Вышли на порог, на балкон, взмахнули рукой и сказали: - Да поршли они все ........!!!!! ( я имею ввиду хреновые обстоятельства и все что нам отравляет жизнь) Еще маленький секрет, в выпитую бутылку , у кого чего, в пустую наговариваете свои пожелания на будущий год, закрываете пробкой или чем придумаете. находите стену и со словами: ДА, БУДИТ ТАК!!!! разбиваете бутылку вдребезги.......
_________________ Четыре колеса возят тело, а два - ДУШУ!!!
Сейчас этот форум просматривают: Bing [Bot] и гости: 7