Сьогодні погодка трішки вияснилася і рішив дременути в Самчики. 110км в одну сторону. Швидкість 80-90км/год, розхід получився 2,5л. Решта фоток в альбомі (кому цікаво). На жаль, всередину будівлі не попав, але і ззовні погуляти то ще те задоволення.
Осінь - не привід для смутку =) Ось і я цим куруючись, поїхав на прогулку за 90 км від дому. Перед цим купив кофри (задня кофра сцука тарабанила, прийшлося трохи пошаманити біля неї), термобілизну (підшлемник, підштанники та носки). Природа красива навіть восени, але при збиранні екіпіровки в поїздку забувся про шапку (гондрнку) через це довго не затримався хотя місцина досить така красива =( Я був тут - https://goo.gl/maps/GeCREUgSjY5F6nM48
Мото: Lifan KPT
BIN писал(а):
Антон классные фотографии. Шикарные у вас места. . Почему сам?
Дякую! Подібних місць у наших поліських краях ще багато, просто в інших вільний час не завжди співпадає з моїм, а я їздити люблю, іноді день таких покатух відчувається як неділя відпустки
В преддверии закрытия сезона собрались и провели замечательный выходной в кругу приятной компании на стальных конях. Погода нас баловала бабьем летом. Встреча на трассе
На этим не закончился чудесный день, вернулись в город набрали провизии и в гаражи пожарить мясо. Огромное спасибо всем участникам за оч позитивный день! и пройденные совместные километры Не что так не увеличивает чувства свободы как стальной конь между ног да еще и в хорошей компании.
_________________ Нет нерешаемых ситуаций, есть не правильный подход.
Таки так, як тільки зупинився на сонці відразу атакують сотні божих корівок, лізуть у шолом, тоді на ходу вилазять на візор, або лоскотять змушують зупинятись, не дуже приемно.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 21