Звернувся б до майстрів але немає до кого всі лиш кажуть а зробити ніхто не береться бо немає нівкого компа щоб все настроювати є лиш OBD 2 а ним лиш нюанси можна виправити
Мото: Benelli TRK 502X
Не знаю, чи така сама причина, але у мене на геон скрамблер 250 була аналогічна болячка. Заміна свічки на нову якісну, не допомогло. Проблема вирішилась після заміни котушки запалювання і регулювання клапанів.
Тоже думав за цей варіант так як у багатьох авто теж є такі самі проблеми і вирішувались заміною катушки . Спробую і цей варіант а там вже буде видно відпишу
Не знаю, чи така сама причина, але у мене на геон скрамблер 250 була аналогічна болячка. Заміна свічки на нову якісну, не допомогло. Проблема вирішилась після заміни котушки запалювання і регулювання клапанів.
Промив дросиль замінив даччик д.з. нічого не помагає або зависають обороти або глохне дросиль виставив на 1 оберт а воздух на 2 . Якщо добавити воздух починають зависати обороти а дросиль на 1.5 об теж саме . Чи навпаки зменшити дросильну заслонку хто що скаже ?
Сегодня тоже чистил дросельную заслонку. У меня она полностью закрыта в начальном положении. А регулировать нужно винтом холостого хода.
_________________ "Кто нашел друга, тот нашел клад"
Промив дросиль замінив даччик д.з. нічого не помагає або зависають обороти або глохне дросиль виставив на 1 оберт а воздух на 2 . Якщо добавити воздух починають зависати обороти а дросиль на 1.5 об теж саме . Чи навпаки зменшити дросильну заслонку хто що скаже ?
Сегодня тоже чистил дросельную заслонку. У меня она полностью закрыта в начальном положении. А регулировать нужно винтом холостого хода.
Да я теж заре зменшив лишив вінт регуліровки дросиля на пів оборота бо щє менше положення глохне при любому вижимі зщєплення не залежно від кількості регуліровки повітря
Да я теж заре зменшив лишив вінт регуліровки дросиля на 1/4 оборота бо щє менше положення глохне при любому вижимі зщєплення не залежно від кількості регуліровки повітря
И если глохнет при полностью закрытой заслонке и не поддаётся регулировки по подаче воздуха вторым винтом, то что то с системой холостого хода. В этой системе есть клапан ХХ , или с ним проблема или забиты каналы от него к форсунке, которые проходят по трубкам через клапан и через заслону.
_________________ Нет нерешаемых ситуаций, есть не правильный подход.
И если глохнет при полностью закрытой заслонке и не поддаётся регулировки по подаче воздуха вторым винтом, то что то с системой холостого хода. В этой системе есть клапан ХХ , или с ним проблема или забиты каналы от него к форсунке, которые проходят по трубкам через клапан и через заслону.
Заслонку виставив на мінімум повністю закрита ,канали провірив все в порядку ,даччик кількості повітря холостого і даччик дросиля замінив і катушку запалювання теж клав другу нічого не допомагає да заміну цих вузлів я відчув але причину так і не виправив звернувся до магазинів з продажу поговорив з людьми то з 20 шт 5 завжди мають цю болячку і кажуть що це все за прошивки бо в них теж люди звертались після покупки то Мото-О їм так само казав залита не дуже якісна прошивка думаю щє на мозги від К-19 казали що там цю проблему виправили але немає щє в продажі запчастин на них. Знайду донора поставлю могар і перекину головні мозги і спробою лиш біда що в мене в городі лиш 4 таких апарати і то всі нові ніхто не хоче знімати хоть вони з боку і їх легко зняти
Всім привіт устранив я нюанси з тим що глохне при скиданні оборотів чи після нагрузки як вижимав зщєплення . Проблема була в ебу ( компютері ) Відправив в одесу в сервісний центр, мені влили нову прошивку на низи і апарт немов другий став і тяга старт розгін став набагато кращє а розхід зменшився заре 2 л / 100 км в середньому плавному діапазоні їзди при нагрузці на мотоцикл з кофрами + водій +-90 кг Так Що кому цікаво перепрошити не пожалієте але в мене стоїть прямоток з geon Xroud 250 і плюс у всьому що дешево .
Зарегистрирован: 03 фев 2019, 22:05 Сообщений: 29 Откуда: Харьковская область
Мото: Lifan Kpt200
Тел.: 0976607606
Просто додам, що коли в мене КПТ глохнув, то я трохи викрутив гвинт за заслонці, що регулює подачу повітря в обхід дроселю. Потім виявилось, що були зажаті клапана. Їх відрегулювали і почали зависати обороти. Повернув на глаз гвинт той назад і методом тику виставив так щоб було все нормально
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 16