Привіт усім, придбав десь міяць тому свій твінкам, мот супер, є звісно і те що не влаштовуе, але це для мене не проблема!) Багато хто його порівнює з "Loncin LX300 GY"
Поздравляю с покупкой так сказать! Сколько накатал уже?
Что переделал по моту? На каком масле гоняешь?
Дякую всім, ще небагато, заливаю 5100 мотюль, зараз купив масло в вилку (синтетику 2.5w) Буду міняти зірочку задню і передню, задню знайшов, передню ще ні, ну і цепку теж на сальникову. Зняв все лишне, багажник, ножки пасажира, з хвоста всі металеві кронштейни щоб не відвалився, планую ставити защіту радіатора і катерів, але ще незнаю чи самому робити, чи підібрати з чогось.
Їхав приблизно 40км в час по бездору, на дорозі був канал, на вид не глибокий, тому не очікував що шось станеться, думав нормально проїду, але не тут то було, удар вийшов дуже сильний, вилку пробило повністю, ну а далі мот загалмував сам тому що колесо деформувалося ну і через декілька метрів упав але нічого не зламалося, падіння було вже на мінімальній швидкості на бік, все ціле і рівне, крім колеса) Через це місце передімною проїхали інші мотоцикли, тому мабуть це моя вина, неправильно розприділив свою вагу, ну або браковий обод) Незнаєте де купити новий диск з алюміневим ободом?
Добрий день всім, прийшли мої зірочоки передні jtf 1439 на 13 і 12 зубів, їх канешно треба допрацювати, але вони на мій погляд по шліцам пасують найкраще)
Ще фото, залишелось зробити отвори для фіксації і можна пробувати ставити і катати Павло,ты на вал пробував її надівати,мені після вимірів рідної зірки і валу здалося що 22мм неналізе.
Ще не пробував, але вал я міряв і там 22 до мінус, а на зірочці 22 до плюсу, так що думаю все підійде, зараз можливості спробувати надіти нема)
Як поміряєш,відпишись.
Полюбому підійде, бо вона ще і бракова, тому що на кресленні пише 22 а насправді 22.3 це жопа, тому що це провалений розмір, незнаю як мож на три десятки більше робити, я б зрозумів десятка, але не три, короче незнаю що тепер, може хтось знає від іншої фірми таку ж зірочку?
Ось розмір оригіналу, такий мав бути і у jtf 1439 але чомусь не такий, але воно і не дивно, бо по ній видно що це не штампована зірочка, а для штамповки це нормально коли такі допуски, плюс мінус кілометр)) А оригінал наш не штампований, видно сліди обробки)
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 8