За пиво... Придбав комут Тата, для АльфоДельт, він міняє кут запалення відносно обертів... Трохи доковиряв під нього фішку, різниця в роботі мотора суттєва...
Велика подяка "Ст" за допомогу, відправив мені коммутатор замість мого мертвого. Не чоловік, а ЧОЛОВІЧИЩЕ Дяже вдячний
Хтось міняв переключатель поворотів? Чи всім він підходить?
Если вопрос про пульты, - менял правый пульт. Брал комплект у дилера в Одессе. Не нашлось пультов для Scrambler 2019, пришлось ставить для Scrambler 2018. Оказалось, что переключатель света - разный по размерам. Пришлось паять пару проводов. Красная кнопка и кнопка стартера - одинаковые. Думаю, в левом пульте переключатель поворотников - может также отличатся.
Знаю можливо вже задовбав, але є ще одна проблема. На швидкості 80 і вище дзеркала дуже сильно вібрують і нічого не видно в них. Всі болти зажаті до упора. Можливо хтось стикався з проблемою, і вирішив її? Чи прийдеться ставити на кріплення двигуна до рами сайлентблоки?
За скільки б його продав? А чо так можна було???)) Можна поподробнее?) Це той що регулюється?
За пиво... Придбав комут Тата, для АльфоДельт, він міняє кут запалення відносно обертів... Трохи доковиряв під нього фішку, різниця в роботі мотора суттєва...
Привет. Расскажите, пожалуйста, что по ощущениям поменялись? Очень интересна эта тема!
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 23