Мотоцикл уже 14 к пробега, ведет себе чуток странно на дороге, я стал начал двигать задним колесом а оно себе живёт своей жизнью,и проблема заключаеться во втулках самого маятника, кто уже их менял подскажите какой размер и как снять те резиновые заглушки?
Мотоцикл уже 14 к пробега, ведет себе чуток странно на дороге, я стал начал двигать задним колесом а оно себе живёт своей жизнью,и проблема заключаеться во втулках самого маятника, кто уже их менял подскажите какой размер и как снять те резиновые заглушки?
Резинки заглушки снимаются руками, попробуйте отпустить ось маятника, прокрутить ось на 15 мин и закрутить гайку придерживая ключом оську, только жмите аккуратно можете перервать. Но лучше всего вывешивайте мотоцикл, снимайте маятник и инспектируйте узел, если оська подтёрта с одной стороны, хорошо смазывайте и ставьте провернув оську, если нет ничего живого ищите фторопласт или капролон в прутках, точите у токаря под запресовку втулки вместо изношенных. Глаза боятся руки делают всё в ваших руках.
Вітаю!... Мене ці сайленти ,,вжарили" на перших тищах пробігу, теж залюфтив маятник. Розібрав вузол, оська погризена, з тих сайлентблоків толку мало, вирішив переробити конструкцію радикально... Дістати їх з маятника цілими у мене не вийшло, один вирубав, другий вибив прутком... По розмірам сайлентів поточив втулки і пальці, вже більше 10 т накатав - ніяких люфтів... Розпорну втулку (трубку), між пальцями, треба залишити обов'язково...
Вітаю!... По розмірам сайлентів поточив втулки і пальці, вже більше 10 т накатав - ніяких люфтів... Розпорну втулку (трубку), між пальцями, треба залишити обов'язково...
Та так, можна провертати оську кожні декілька тисяч, але ж вона стає тоншою і колись розбереться... а якщо на ходу?... Не хочу казати шо вузол спроектували валянки, але ж практика доводить...і не у мене одного таке ,,диво"... Спочатку хотів переробити під голчасті підшипники, полінився підбирати потрібні розміри тому й замовив втулки...
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 17