Всим привіт пробіг 6994 км. прийшов час регламентної заміни мастила, залишився в мене 1 л ще з TNT300 вирішив спробувати Motul 7100 10W40. Залив 1250 мл послухаю як мотор працюе на синтетиці.
Всим привіт, на зупинці під чайок захотілось зняти думки в голос, іноді таке бувае коли переповнюють гарні почуття, дякую вам за перегляд та вподобайки
Привіт вам, у відео намагаюсь докладніше розповісти та показати як вдалось перемістити стокове вітрове скло вище на 9 см. цей варіант швидкий та дешевий, можливо комусь сподобаеться такий досвід. Дякую вам за вподобайки.
Привіт вам у відео легенький огляд авто компесора Aspiring Storm, використовую для мото-техніки, саме для мото це компактний та доволі потужний насос з легкими та зрозумілими налаштуваннями. Можливо цей огляд комусь стане в нагоді, дякую за перегляд, вподобайку та підписку.
Всим привіт останього разу коли було 7000 км. залив оливу Motul 7100 10W40, можу впевнено сказати на літню спеку 7100 10W40 для цього мотору не підходить, прїхав лище 1150 км, перимикання передач особливо на понижену стало гучним та поганим, знущатись з коробки двигуна я не хочу.
Пробіг на сьогодні 8154 км достроково замінив оливу та фільтр на Motul 7100 10W50 саме теке рекомендовано у мануалі до ціього мотоцикла, літьня спека тільки починаеться чі відпрацюе Motul 7100 10W50 до наступної рекгламентної заміни на 10000 км. буду спостерігати та розповім.
Привіт вам у Benelli TRK 251 новеньке скло, висота 48,5см товщина 4,4мм замовляв на сайті benelli-tuning.com.ua Вітровик гарної якості, Прикрутив на штатне місце стало як рідне, щодо захисту при зрості 165 см можу їхати 100 км/г з повністю відкритим візором, верхній край приблизно на рівні мого підборіддя, іхати дуже комфортно. Але є і мінуси, на ходу скло екрануе та посилюе всі скрипи та зуд пластику переднього обвісу, тому був сьогодні здивований наскільки Benelli співучий пластиком.
Привіт вам у Benelli TRK 251 новеньке скло, висота 48,5см товщина 4,4мм замовляв на сайті benelli-tuning.com.ua Вітровик гарної якості, Прикрутив на штатне місце стало як рідне, щодо захисту при зрості 165 см можу їхати 100 км/г з повністю відкритим візором, верхній край приблизно на рівні мого підборіддя, іхати дуже комфортно.
А можна попросити поміряти віддстані між гвинтами кріплень по вертикалі та по горизонталі?
Привіт вам у Benelli TRK 251 новеньке скло, висота 48,5см товщина 4,4мм замовляв на сайті benelli-tuning.com.ua Вітровик гарної якості, Прикрутив на штатне місце стало як рідне, щодо захисту при зрості 165 см можу їхати 100 км/г з повністю відкритим візором, верхній край приблизно на рівні мого підборіддя, іхати дуже комфортно.
А можна попросити поміряти віддстані між гвинтами кріплень по вертикалі та по горизонталі?
Вложение:
2807_2.jpg [ 528.97 KiB | Просмотров: 39623 ]
Важливо ! Точність заміру по ширині не гарантую , оскільки скло мае гнутий профіль
Важливо ! Точність заміру по ширині не гарантую , оскільки скло мае гнутий профіль
Дякую! Отворів можна насверлити і під потрібний розмір, а стокові - задекорувати. Прсто ці розміри дають мені розуміння - чи можна його "вколхозити" на Версіс. Зараз стоїть вітрове Гіві, воно звужується догори - і трохи "не то пальто".
Може саме й маленьке з представлених, але майже пів метра, гадаю теж добре. Доречи, поставив на свій нове скло ще той рік й підняв кермо на 5 см, ни те щоб зручно, а набагато комфортніше стало, але не маю змоги зафіксувати світлини, скінчився акум на моєму старенькому цифровіку, на жаль.
Привіт Вам Гарна, тепла та яскраво сонячна осінь, катнув у Шишаки на річку скупнутись та у Великі Сорочинці , на Хутір де готують дуже смачний борщ с пампушками. 200 км на мотоціклі наче небагато але достатньо щоб кайфонути у вихідний день
Привіт Володя! Ти чи ні? Довно не заглядывал . Как живёшь? Как семья? Как обстановка? Спокойно? Как я давно не заглядывал, не общался. Ужас! Каждого хочется узнать, как судьба, где. Оно ведь кто в первых рядах, как то привык, роднее....
_________________ Доброй дороги - идущим! Сил и терпения - ожидающим! Тепла и искренности - встречающим... И волшебного пинка - нерешительным!
Привіт вам, пробіг на сьогодні 9993 км. прийшов час регламентної заміни оливи та фільтру пробіг на мастилі 2000 км як видно на фото мастило Motul 7100 10W50 у відмінному стані, фільтр також. Залив 1400 мл Motul 7100 10W50 Мотор в зиму відпочиватиме з новою оливою.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 6