Люблю їздити по гриби, на рибалку. А в лісі часто-густо грунт зовсім не підходить для того щоб безпечно ставити байк на бокову підніжку. Провалюється в пісок (в сосновому лісі) або в пріле, торішнє листя. Тому доводиться шукати кору з дерева ну або пластикові пляшки яких в лісі більше ніж грибів. Ну і в спеку, поставити мотик на гарячому асфальті буває проблематично. Тому вирішив зробити простий пристрій для підніжки. Такі девайси випускає якась закордонна фірма, здається Туртеч або Туртек не пам'ятаю і коштує досить дорого. Бо робиться чи то з титану чи ще з чогось. Тому ідея не моя а просто нахабно скопійована Отже, треба дві алюмінієвих пластинки. Можна інший метал. У мене був алюміній 3мм. Чотири болти під 8 ключ і 8 гайок для цих болтів. Далі фотки. Думаю принцип буде зрозумілий.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 10