Поки мотоцикли відпочивають працюе скутерок, катаюсь кожен день, виходить мотосезон відкрив, скутером задоволений ніколи не гадав що такий 50 куб малючок впевнено буде приносити чімало морального задоволення, отже правду кажуть діло не в кубатурі, а в розуміння як ії використовувати.
Завдяки цьому скутеру мотосезон я не закривав, потихеньку продовжую кататись, хоч на скутері але ж на двух колесах, гадаю колеги мотоциклісти мене зрозуміють
Зарегистрирован: 13 янв 2023, 14:32 Сообщений: 2 Откуда: Україна, Полтавська обл.
Мото: Yamaha FZ25, Yamaha JOG sa36j
Доброго дня, наскільки це класна техніка навіть не уявляєш доки не поїздиш на ньому хочаб пару тижнів. Я сам являюсь власником такого скутера вже два роки (тільки в мене модель без дискового тормоза і на стальних дисках) і підписуюсь під кожним словом автора теми. Коли брав його навіть не думав, що так зайде.
Ви стан ременю варіатора не перевіряли? Я в себе замінив на оригінальний ямаховський на 12 тисячах пробігу так як він з роками пересох і був увесь в тріщинах. Та й продути відсік від пилу з ременю також корисно, там його було хоч мітлою мети.
Ви стан ременю варіатора не перевіряли? Я в себе замінив на оригінальний ямаховський на 12 тисячах пробігу так як він з роками пересох і був увесь в тріщинах. Та й продути відсік від пилу з ременю також корисно, там його було хоч мітлою мети.
Звичайний 50 куб скутерок Yamaha Jog, а скільки задоволення може подарити природою цей малюк якщо є час та надхнення, ще раз впевнився, счасливий мотоцикліст не той в кого велика кубатурна техніка, а той кому хватае того що в руках.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3