А тепер по темі,хто в курсі хто ні у дакара жорстка спортивна сідушка і я вирішив трохи її розігнати у прямому смислі цього слова.Між штатною мякушкою і обшивкоюпоставив поролон 2см товщини,вид сідуха не поміняла а от дупа розгон зацінила
[/url]
_________________ Жизнь – это игра, где большинство является фишками. Осознав игру операторов и ее цели, жертвы перестают подчиняться чужим правилам, и могут диктовать свои. Будьте собою, как бы вами не играли. Осознанность фишки – шанс стать игроком.
Пробіг 1800км,непонятка з радіатором Завів зранку мот,прогріваючи замітив пар з правої сторони ,виявилось що потік радіатор і капельки тосолу капають на вихлопне коліно
Дивно якось,але всяке буває Далі зняв радіатор,опресовка тиском в одну атмосферу і відро з водою.
Ось і сам дефект,вибачайте фоткано на телефон
Адалі довелось попріти,припою у мене не виявилось отож прийшлось дірочку заварювати стінка соти тонка мов лезо матеріал алюміній,довелось бічну стінку розрізати і потім робити вставку.
Далі провірка і зборка
р.с не щасливий день,тої ж днини під вечір проколов колесо у двох місцях одночасно калючками від якихось кущів
_________________ Жизнь – это игра, где большинство является фишками. Осознав игру операторов и ее цели, жертвы перестают подчиняться чужим правилам, и могут диктовать свои. Будьте собою, как бы вами не играли. Осознанность фишки – шанс стать игроком.
бывают такие дни, что ни в какую дела не идут. пусть проколы колеса будут последними, и самыми большими разочарованиями, которые у тебы с мотоциклом были
_________________ Следи за собой, будь осторожен...
Перетнув відмітку у 2000 км,все супер,тільки одне засмучує,за останні 200 км радіатор охолодження паяв пять разів,і сьогодні він опять потік.На сотах появляються поздовжні тріщинки 5-7мм,при чому як на правому так і на лівому Механічні ушкодження виключені,пробка працює нормально,при чому дивує чому алюмінієвий радіатор окрашений ? Грішу на брак,хотілось би почути відзиви інших дакароводів з приводу радіаторів.Просто вагаюсь чи купляти нові стокові,чи шукати донора?? Сьогодні вибирався на покатушку в гори,поведінка мотоцикла і тяга моторчика приємно радує
Канєшно не шутки,перегрів можна хапнути легко тим більше десь дальше від дому.При останній покатушці коли вертався до дому прийшлось доливати мінеральну воду,правда тільки два раза по 50-70 грам,але я не любітель такого екстріму
Тоже была проблема с радиатором правым и тоже крайняя сота,но я тогда погрешил на падение,в дальнейшем убедился что дело было не в падении(у товарища тоже та же сота треснула и падений у него не было пока что ) но радиатор всё таки поставил новый а старый заклеил про запас. В общем сейчас пробег 4с копейками,падал пару раз то на гонке то на тренировке и мял то левый то правый радиатор в наглую равнял их прямо на месте руками и тьфу тьфу тьфу пока что не текут. Но на всякий пожарный в закромах держу правый заклеенный радиатор а левый новый
Поки мот стоїть на приколі,вирішив зазирнути в лінкове господарство.Попри відсутність люфтів пара підшипників таки пішла спати.Як користувач під ніком kenya говорив пальці від тавролюта в сами й раз,а от з підшипниками трохи тугіше.Полазивши по каталогах вияснив що замість нк 202614 підходить 941/20 (зустрічається в коробках зіла) та і ціна смішна.Завтра буду дзвонити в магазин там і буде видно що і до чого.
Всім привіт, недавно придбав дакара б/у. Скажить мені таке, коли я набираю скорість на любій передачі а потім пускаю ручку газу з мотора йде звук таке відчуття що ланц ГРМ попущений,чи ожливо його підтнути, чи діло не в ньому, а так все працює ідеально. І чи можна купити задній стоп в переліку запчастин його немає.
Зарегистрирован: 24 мар 2012, 18:20 Сообщений: 239 Откуда: Киев, Украина
Мото: Geon Dakar 250 4V
BsM писал(а):
Всім привіт, недавно придбав дакара б/у. Скажить мені таке, коли я набираю скорість на любій передачі а потім пускаю ручку газу з мотора йде звук таке відчуття що ланц ГРМ попущений,чи ожливо його підтнути, чи діло не в ньому, а так все працює ідеально. І чи можна купити задній стоп в переліку запчастин його немає.
Если есть траблы с цепью ГРМ, то идеально будет не долго. На движке слева есть болт регулировки натяжения насколько знаю. Но если не в курсе точно что делаете то лучше обратится к мастеру. Ибо это вещь такая.. промах и клин движка.
Если есть траблы с цепью ГРМ, то идеально будет не долго. На движке слева есть болт регулировки натяжения насколько знаю. Но если не в курсе точно что делаете то лучше обратится к мастеру. Ибо это вещь такая.. промах и клин движка.
Не в коем случае нельзя крутить тот болт!!!!! Тот болт предусмотрен для монтажа натяжителя цепи ГРМ !!!! И цепь он натягивает сам автоматически!!!! Если звук "металлического" характера типа биения в момент торможения двигателем то вероятней всего что это приводная цепь тарабанит об маятник....Тобишь скорее всего протёрся резиновый успокоитель цепи на маятники в с низу.....
Ест логичное предложение. Не хотят ли люди хорошо знакомые с дакаром сделать небольшой мануал по его сборке и настройки. Как мне кажется это решит массу вопросов.
Недавно поставил себе 46 звезду назад, что бы по дороге было легче ехать. Но сегодня выяснилось что напрасно. Фишка в том что угол натяжения цепи теперь проходит так что полюбому трет по маятнику, ну и уже нормас так его стесало. Походу назад ставить мелкие звезды не выйдет. Можно только попытатся на перед 14-15 втутлить звезду. Можно канешно смастерить какойто цепенатяжитель выше маятника но это слишком сложно.
У меня вопрос к кроссменам. А кто то газом смог поднять дакар на заднее, потому как я пробовал, но видимо мощи не хватает, нос слегка отрывается над землей и все.
На першій передачі без любих тілодвіженій тільки з газа всає на диби,це двохклапанний а такий як у тебе взагалі повинен мати функцію вертикального взльоту
З приводу стопа то можна спробувати щось підібрати,а взагалі треба глянути каталог.
Yanuk писал(а):
На першій передачі без любих тілодвіженій тільки з газа всає на диби,це двохклапанний а такий як у тебе взагалі повинен мати функцію вертикального взльоту
Откручиваю газ резко на полную.. не подымает. вешу 84кг.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 5