Мото: Geon Dakar 250 4V 2015
sanuch писал(а):
поміняв защиту бо пласмаса лопнула. зробив з алюмінія
Вот это класс! Я давно такую хочу либо сделать, либо купить. Хочу еще чтоб лепестки по бокам были для защиты боковых крышек. Ты брал целый лист или кусочек нужный? Какая толщина?
поміняв защиту бо пласмаса лопнула. зробив з алюмінія
Вот это класс! Я давно такую хочу либо сделать, либо купить. Хочу еще чтоб лепестки по бокам были для защиты боковых крышек. Ты брал целый лист или кусочек нужный? Какая толщина?
Робив куму ящика на квадрика лишився кусочок вирішив примудачити. грубина 3 мм. але є один косяк при вібрації дзеленчить треба зняти та резинку підклеїти
міняв підшипники в маятнику це жесть відео кину коли змонтірую. оська так заржавіла ,вибивав перфоратором, сам винний бо впадло було знімати коли був новий. Рекомендую тим хто купив нового мота розбирайте все перемазуйте бо заводська смазка гавно. до першої мойки або калюжі і всі підшипники ржаві
Доброго дня, а наскільки незручно пасажиру їхати? Ви з жінкою пробували їздити, а не з донечкою? Перепрошую якщо це було описано а я пропустив)
Доброго дня. Я постійно катаюсь з дружиною і доцюркою неудобство тільки в тому що дуже вузька і тверда сідушка пасажиру а так норм. потрібно підкладати щось мягке або перешивати но я не заморачуусь в трьох максимум на 15 км то витримує в неї пята точка
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 21